Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę wprowadzić się w trans i przeżyć mistyczny sen, a może nawet mieć OOBE

Polecane posty

Gość gość

jak to zrobic ?

Gość gość
nie baw się w to, to niebezpieczne, obejrzyj na you tube wyznanie chyba Marcina Boczka, przez to został wręcz opętany, nie wolno robić takich rzeczy!

Gość gość
Daj namiary na swojego dilera

Gość gość
Ze niby trans jest niebezpieczny?

Gość gość
Ze jest mistyczny

Gość gość
ja miałam OOBE polecam

Gość gość
co bierzesz?

Gość gość
Trans to stan podobny do tego zaraz po przebudzeniu..

Gość gość
Szukam kogos kto ma doswiadczenie

Gość gość
Ja też miałam z tym przygody trochę mam obawy, zamknęłam się na to. Widziałam straszne rzeczy na jawie to było koszmarne. Teraz czasami mi się zdarza nadal mieć przykre doświadczenia to po prostu raz uruchomione zostaje na zawsze taka sugestia. Od czasu do czasu orientuję się we śnie że to jest sen, owszem fajnie jest wtedy nic strasznego się nie dzieje, ale raz na jakiś czas przytrafia się koszmar na jawie z udziałem postaci niektóre z nich są po prostu zagubione straszne, słabe i obłąkane. Ale zdarza się postać tak silna, że przytłumia swoją obecnością, wykręca ciało i paraliżuje trzeba użyć całej swojej silnej woli żeby się od niej uwolnić. To jest takie uczucie jakby Cię ktoś związał łącznie z głową ramionami i się tak szamoczesz w tych linach.

Gość gość
Moze to co widzialas na jawie nie mialo nic z tym co we snie. Na jawie moga sie pokazac osoby ktore znasz z jawy.

Gość gośćinkaa
To ja gośc z 17:26 wszystko zaczeło się tak na poważnie po przeczytaniu książki "Podróż do ixtlan". Tam było wszystko opisane, techniki ćwiczeń wystarczyło, że przeczytałam tę książkę i uruchomiłam pewien mechanizm w swoim umyśle.

Gość gość
gość dziś Moze to co widzialas na jawie nie mialo nic z tym co we snie. Na jawie moga sie pokazac osoby ktore znasz z jawy. XX Trudno to co widziałam nazwać ludźmi. ja byłąm świadoma, że jestem w swojej sypialni że nie śpię, to był stan właśnie transu cos na pograniczu jawy i sny, ale byłam bardzo świadoma gdzie jestem u co się dzieje i chciałam to odgonić chciałam wstać i nie mogłam czasami zanim to się zbliżyło do mnie mogłam się odwrócić i wtedy wszystko mijało a to sobie szło gdzieś, ale kiedy mnie dopadło to koniec paraliż i wykręcanie ciała wchodziło we mnie w moje ciało, czułam wibracje prąd od czubka głowy do stóp i czułam się tak jakbym się szamotała we własnym ciele.

Gość gośćinkaa
Samo świadom śnienie jest fajne ale mam wrażenie że otwieramy się na coś je, że to ma swoje konsekwencje i osoby niedoświadczone nie powinny z tym eksperymentować. Nie każdy może to robić. Podobno naukowcy wymyślili taki wywoływacz świadomych snów i będzie to ogólnie dostępne dla wszystkich. uważam, że to jest niebezpieczne, już nie mówiąc o jakichś bytach astralnych, ale uważam że ludzie mogą być poddani manipulacji to będzie coś bardziej wpływowego niż media.

Gość gość
Kazdy jak sie wprowadza w trans to ma jakis cel. Moze Twoj cel byl taki ze przyciagnelas cos innego.

Gość gość
Znacie jakies dobre strony albo forum o OOBE albo LD?