Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie radze sobie w pracy

Polecane posty

Gość gość

jestem nowym pracownikiem, mam przydzielona opiekunke ktora miala mnie wdrazyc w prace. pracuje juc 2 mc i nie wiele umiem a moja opiekunka niechetnie chce mi pomoc robi miny kiedy o cos pytam. nie wiem co mam zrobic jak powiem jak sie poskarze przelozonemu to zostane znienawidzona przez reszte pracownikow:( praca jest trudna i smej nie ma mowy zeby to ogarnac;(

Gość gość
co ja mam zrobic poradzcie cos

Gość gość
poproś kierownika/lidera o zmianę opiekunki. jeśli została jej przydzielona ta rola to łaski nie robi, ze będzie Ci tłumaczyć. nie bój się, ja też jestem nowa (akurat mi wszystko tłumaczą), ale słyszałam że inni nie byli zadowoleni ze swoich opiekunów i prosili o zmianę.

Gość gość
porozmawiaj z tą opiekunką

Gość gość
obawiam sie ze gdybym poprosila o zmiane opiekuna nie mialabym juz zycia w tej pracy. ta kobieta prcuje tam juz 20 lat a ja jestem nowa i to ja wyjde na ta zla.

Gość gość
ja widze ze ona jest nie zadowolona kiedy o cos pytam, wydaje sie jej ze juz powinnam wszystko wiedziec. czasami w ogole na poczatku dnia juz mi zaznacza ze ona dzisiaj jest bardzo zajeta i musze sobie sama radzic a dla mnie to jest nie do ogarniecia i czasami siedze i nic nie robie bo nie wiem jak sie za to zabrac.

Gość gość
a cóż to takiego strasznego, że nie ogarniasz tego do tej pory?

Gość gość
hej a jaka to praca? biurowa?

Gość gość
jest to praca w urzedzie zwiazana z ksiegowoscia do nauki jest duzo, ludzie kilka lat tam pracuja i nie ogarniaja wszystkiego. ona do tego jeszcze wprowadza mnie w blad nie wiem czy celowo, ale mowi mi ze cos mam zrobic tak a potem okazuje sie ze mialo byc inaczej i dzwonia do mnie z pretensjami.

Gość gość
w urzędzie czyli po znajomości tam k***o jesteś i jeszcze narzekasz??? sama sobie winna krowa,ja wiele razy próbowałam do urzędu i się nie dostałam,a takie tłuki co sobie nie radzą przyjmują :-(