Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do matek!

Polecane posty

Gość gość

Czy zdażyło się kiedyś wam że dziecko weszło wam do pokoju kiedy byliście nadzy? Do nas przyszło wtedy kiedy dopiero rozpinałam i ściągałam koszulę i ściągałam swoją skarpetki. Głupie uczucie :(

Gość gość
Ale to co wstydzisz sie swojej pięty bo nie rozumiem?

Gość gość
Nie ale mój chłopak był nagi już!

Gość gość
Zalezy ile dziecko ma lat? Tak do 3 to jeszcze jeszcze no ale ponad to juz rozumie dużo.

Gość gość
4 lata

Gość gość
nie wiem jak mu wytłumaczyć :(

Gość gość
Przeproś swojego chłopaka że tak wyszło, wytłumacz mu, powinien zrozumieć w końcu jest raczej dorosły.

Gość kochanka 87634237
ha ha:) może nie dalej jak przed miesiącem córka nakryła nas jak robiłam loda mężowi. Tzn zdążyłam zakryć mu penisa. A ja byłam jeszcze nie rozebrana do końca;) Corka weszła i pyta mamo co sie tacie stało! :D Myślałam że sie skoncze;) Corka 5 lat;)

Gość gość
boże jak to czytam, to aż wierzyć mi się nie chce!!! ludzie co Wy zamków w drzwiach nie macie??!!!!!!!!!!!!! Tragedia... Normalnie patologia!!!!!!!!!Jak można dziecko narażać na takie widoki!!!Dla dziecka to duży szok może być

Gość kochanka 87634237
Oj prosze Cie. Szok moze i być jak se wychowuje dziecko z tematami tabu itd. Jeżeli ktos wychowuje dziecko w przekonaniu że ciało nie jest niczym złym i ze jak dwoje ludzi się kocha to się dotykają czy pieszczą (oczywiście tłumaczenie dostosowane do wieku) to dla dziecka to nie jest żaden szok. Może zdziwienie ale wystarczy po takim czyms normalnie bez skrepowania pogadać i wytlumaczyć i tyle. Jak rodzice robią afere jak dziecko zobaczy ich nago to może to byc szok, wystarczy podchodzic do nagości jak do naturalnej rzeczy a nie tragedii;)

Gość kochanka 87634237
być jak se wychowuje xxx sie

kochanka 87634237 a tak z ciekawości - co odpowiedziałaś dziecku na pytanie, co się tacie stało? :D

Gość gość
:D Powiedziałam, że tata skaleczył się w noge i musze mu zabandażować:D I poprosiłam żeby przyniosła bandaż:)

Gość gość
Dziecko co chce zobaczyć to zobaczy w telewizji.Cyce są na codzień,a piczki przystrojone.