Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam taka sprawe prosze o odpowiedzi..

Polecane posty

Gość gość

otóż dzień przed walentynkami br. rozstałam sie z chłopakiem bo bardzo sie pokłóciliśmy bo przez 3 dni nie dawał mi znaku życia a obecnie jesteśmy tak jakby w związku na odległośc.no ale po tygodniu do siebie wróciliśmy bo jednak jesteśmy ze sobą już 5 lat i szkoda to tak wszystko zaprzepaścic.. ale kiedy do niego wracałam powiedziałam mu że prosze go tylko o jedną rzecz.. żeby nawet jak nie da rady w ciągu dnia to wysłał mi jedną zwykłą wiadomośc żebym wiedziała że u niego jest wszystko ok.. no i.. obiecał że dotrzyma słowa. Kilka dni temu w jeden dzień sie nie odezwał wgl oczywiście ignorując moją prośbe a kiedy na nastepny dzień rozmawialiśmy udawał że nic sie nie stało.. zapytałam go czy pamieta co mi obiecał.. on że tak i zaczął mówic że ja też mogłam sie odezwac.. a ja do niego nie pisze bo on zwykle jest zajety ale powiedział że oglądał wieczorem film i mogłam spokojnie napisa.. no ale on też mógł tym bardziej że nic nie robił a ja na niego czekałam.. no i de facto powiedziałam mu że nie chce żeby do mnie już pisał te sms, zrywam tą ****ną obietnice i bedziemy sie kontaktowac tylko przez komunikatory skoro on kolejny raz nie umie dotrzymac obietnicy. on chciał żebym odpuściła no ale nie zrobiłam tego. teraz już nie wiem czy mam prawo tak ingerowac w jego życie żeby zabraniac mu pisania sms do siebie.. co myślicie?

Gość gość
myślę że zachowujesz się jak małolata - albo zrywacie albo nie. Nie ma nic pomiędzy

Gość gość
no właśnie ja tez doszłam do wniosku że to dziecinne zachowanie z mojej strony.. nie zerwiemy, to wiem na pewno tylko po prostu mnie wkurzył bo coś mi obiecał. ale ktoś mi musiał prosto w twarz powiedzieć że to jest głupie a ja zachowuje sie jak dziecko . dzięki ;)

Gość gość
no facet troche jest nie wporządku..