Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dopadnięta przez nadpotliwość

Pomocy ! Mam pytanka odnośnie antidralu !

Polecane posty

Dzisiaj kupiłam antidral i mam kilka pytań 1. Jak często go stosować ? (np.w pierwszym tygodniu codziennie a w drugim już co dwa dni) 2. Jaką ilość nakładać ? (ile przejechań) 3. Stosował ktoś ? Efekty ? 4. Jakieś dodatkowe rady ? 5. Jeśli termin mam do marca2014 to potem nie mogę już stosować ?

Gość gość
wszystko jest na ulotce

Tam jest napisane np. że stosować codziennie albo co 2-3 dni ale czytałam że niektórzy stosują nawet raz na tydzień i interesuje mnie kiedy mogłabym już przejść na takie rzadsze używanie i wgl ile tego używać żeby nie podrażnić skóry(nie pisze to nigdzie na ulotce)...a co z resztą pytań ?

Gość gość
otóż właśnie! inni stosują! - po jakims czasie będziesz najlepiej wiedziała co TOBIE pasuje i zaczniesz używać wg. potrzeb stosując nie wyjeżdżać za daleko, jedynie małe kółeczko na środku pod pachą, nie wiem dlaczego chcesz używać przeterminowany przeciez już mamy marzec!

Gość gość
stosuj wg potrzeb, z czasem będzie to raz na tydzień, u mnie zaczął działać dopiero po jakimś czasie, pamiętaj, żeby nie dawać na świeżo ogoloną skórę!

A co z tą datą ważności ? :/ nie chciałabym go wyrzucać po niespełna 3 tygodniach ... Jak użyje go po terminie to coś się stanie ?

Gość gość
nie powinno, daj spokój, to że ma jakiś termin nie oznacza że następnego dnia po terminie już cię zabije

A stosował ktoś ? :)

Gość gość
równie dobry a o wiele tańszy jest bloker z zaji.

Niestety, po moich ostatnich doświadczeniach z firmą ziaja (antyperspirant ziaja soft) nie wiem czy zaufam znów tej firmie