Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Karmienie ,, cycem,, jest obrzydliwe

Polecane posty

Gość gość

Widzę jak kobieta karmi 8 mc dziecko które ma zeby i jest rozwydrzony

Gość gość
zacznijmy od tego że karmi się piersią a nie cycem ja jeszcze nie spotkałam 8miesiecznego rozwydrzonego dziecka,chyba ze ty masz takie znasz w ogóle pojecia jakich używasz

Gość gość
A ty jak pilas to jakoś cie nie obrzydzało .

Gość gość
bardzo dobrze że karmi,też bym chciała w takim wieku mieć mleko,przy synu straciłam w 3 miesiącu i żałuję że tak krótko karmiłam,miesiąc karmiłam piersią a potem odciągałam bo było mi wygodniej mleko matki jest cenne w przeciwciała czego nikt i nic nie zastąpi,najpierw bądź odpowiedzialną matką a potem zakładaj durne tematy,zresztą zakładasz tematy z poziomu na jakim jesteś

Gość gość
Fakt obrzydliwe. I po co sobie biust psuć.

Gość gość
hahahah 8 mc to jeszcze malutki bobasek a nie rozwydrzone dziecko:):) Widać ze dziecka nie masz.

Gość gość
ja matka wodą z kranu karmiła i proszkiem z sklepu o nazwie mleko krowie w proszku z witaminami hehe ona jest cielakiem wyhodowanym na krowim hehe a my ludźmi na matczynym hehe

Gość gość
Sama mam dziecko ale nie karmie ,, cycem,, tak jak to wy nazywacie. Dzieciak już rozumie o co chodzi , wymusza wszystko ciagle ryczy bez sensu , po nim widać ze jest rozwydrzony i sam nie wie co chce. Robicie z dziecka niemoty i one wami rządzą te dzieci.

Gość gość
najbardziej niesmaczny widok to ten, gdy w kawiarni czy podobnym miejscu publicznym kobieta wywala obrzmiałego cyca na górę i dawaj!nie każdy ma ochotę na to patrzeć. Gdy wychodziłam na niedzielny spacer z moim maleństwem zawsze brałam ze sobą butelkę z mlekiem żeby nie psuć innym apetytu.

Gość gość
Mam dziecko. A teraz widzę na własne oczy jak wyglada 8 mc dziecko i to nie jest już bobas tylko cwany wielki dzieciak ja jestem w szoku jak dzieciak może być rozwydrzony , tylko zapłacze to szybko na rączki to dla mnie chore

Gość gość
Sama mam dziecko ale nie karmie ,, cycem,, tak jak to wy nazywacie. Dzieciak już rozumie o co chodzi , wymusza wszystko ciagle ryczy bez sensu , po nim widać ze jest rozwydrzony i sam nie wie co chce. Robicie z dziecka niemoty i one wami rządzą te dzieci. No to widać co z Ciebie za matka, współczuje dziecku takiej szmaty.

Gość gość
ta zdecyduj sie, niemoty cz one nami rzadza

Gość gość
A ja współczuje dzieciom takich matek które myślą jak średniowieczne matrony nic do was nie trafia, siedzicie tylko z tymi dziećmi i cycami na wierzchu

Gość gość
Boś glupia. Można dyskretnie nakarmić piersią. No ale ci głupie niunie powiedzą, albo jakiś głupek skomentuje. Szkoda tylko Twojego dziecka, że marka przedkłada zdanie innych nad jego potrzeby.

Gość gość
Dzieciak już je zupki a dodatkowo wpycha mu cyc dla jego relaksu żeby go bezstresowo wychować

Gość gość
a ty jesteś nowoczesna, bo karmisz dziecko mlekiem dla krów?

Gość gość
,, bos glupia ,, lol ale wiocha pisze. A dzieciak 8 mc to już wielkie dziecko

Gość gość
nie psuć innym apetytu? Ty po prostu nie dojrzałaś do bycia matką, szkoda dziecka.

Gość gość
Autorko, żal mi Twojego dziecka... Mieć taką durną matkę to dopiero nieszczęście... Ja też karmiłam córeczkę piersią, dzięki temu była zdrowa i szczęśliwa... Fakt, nigdy nie karmiłam jej w miejscach, nie domagała się tego :)

Gość gość
Cycy cycy cycy .... I jeszcze na rękach go noszą jakby sam nie mógł się sobą zając kilka minut matka całe dnie jest z dzieckiem i to jest chore a sama mówi ze ,, cyc,, jest jak smoczek

Człowiek własnych dzieci się przecież nie brzydzi, cudze to zupełnie co innego, tak samo jak z własnymi piersiami a cudzymi heheh, ale nie każdy ma predyspozycje do karmienia piersią więc nie każdy musi się zmuszać do tego

Gość gość
Za to Ty wiocha nie jesteś. 8- miesięczniak dużym dzieckiem wielka Pani z miasta. Pewnie, że mm jest potrzebne, nie każda matka może karmić. Pamiętaj jednak, że to jest mleko zastępcze, czyli gorsze, drugiej kategorii.

Gość gość
Dziewczyny nie warto karmić trolla. Temat założyła jakas matka której nie udali sie karmić piersią i teraz ma wyrzuty sumienia i probuje sobie ego podnieść najeżdżając na nas matki karmiące i obrażając nas od zacofanych itp. Przykro mi ze nie udalo Ci sie karmić piersią, ale pretensje miej do pediatry, teściowej, matki, ciotki, babki i koncernów mm, a nie do nas :) ściskam mocno mamy karmiące piersią:)

Gość gość
Mleko sztuczne jest lepsze i nikt mi nie powie , widzę jak dzieci chorują i takie i takie. Karmienie dzieci dla ich przyjemności jako smoczek żeby się uspokoił jest chore

Gość gość
Współczuć matek takich.Ja bardzo chciałam karmić ale nie było mi dane. A Wy po co rodzicie dzieci skoro sie ich wstydzicie potem.

Gość gość
Ciągnie ja za cyc żeby się uspokoił a dzieciak je gerbery tylko daje mu żeby przestał się wydzierac

Gość gość
Kto mówi o wstydzie do dzieci. Po prostu robienie z cycka smoczka jest chore jeśli dziecko je już normalnie zupki.

Gość gość
Kto mówi o wstydzie do dzieci. Po prostu robienie z cycka smoczka jest chore jeśli dziecko je już normalnie zupki. Kobieto kazdy lekarz ci powie zeby karmić jak najdłużej. To co jak odstawiasz cyca i dajesz słoik to już mleka nie dajesz wcale? puknij sie w ten głupi łep.

Gość gość
Wracaj dziecko do szkoły, mm lepsze? Taka mało inteligentna osoba jest matką? To chyba nie jest możliwe. 8 miesieczniak je jeszcze mleko, a jeżeli matka może i chce karmić to niech karmi. Jeśli karmiąca zaburza Twoje poczucie estetyki to się nie gap.

Gość gość
Cycy krowska idiotki a w kaszkach nie ma mm? Jest idiotko ze wsi pa