Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Karmienie ,, cycem,, jest obrzydliwe

Polecane posty

Gość gość
Mi zwisa czy ktoś karmi dziecko piersią czy butelką- to wolny wybór, ALE jak widze dzieci, które mają już rozszerzaną dietę karmione cyckiem w miejscach publicznych to dla mnie to paranoja! Nie wiem czy te baby to jakieś ekshibicjonistki czy co? Normalny człowiek ma coś takiego jak wstyd a te z tymi cycami obleśnymi zamiast dziecku dac owoc np.

Gość gość
a ty jesteś zwierze bez godności i musisz być na każde zawołanie dziecka ;) Nieważne że obnażasz się przy obcych ludziach ;) Gratuluję podejścia ;) jak dziecko Ci powie że chce zjeść chipsa to też mu dasz bo woli? Tępa jesteś okropnie!

Zależy w jakim wieku jest dziecko. 2 latek juz zrozumie ze moze zjesc jablko. Ale roczniak juz nie.

Gość gość
ale gdzie wy widujecie te matki publicznie karmiące? Serio? No ja łażę po centrach handlowych i nie widzę, jak pójdę na spacer latem też nie widuję. No nie ma. Znaczy może i karmią, ale robią to na tyle dyskretnie, że nie zwracam na to uwagi, a nie mam zwyczaju intensywnie przyglądać się ludziom siedzącym na ławkach w parku. Nigdy nie widziałam "wywalonego cyca prosto w oczy". A tu dyskusja jak by codziennie karmiące matki atakowały cycami niewinnych przechodniów.

Gość gość
To twój roczniak strasznie ograniczony jest :D I nawet nie ma ustalonych posiłków- biedne dziecko...

Gość gość
rodzenie piczą też jest obrzydliwe, powinni tego zabronić i nakazać rodzić łokciem albo kolanem łehehehehe :P

Gość gość
Amelia psycholu... Prawie roczne dziecko ma już zeby to po pierwsze. Jeżeli myślicie ze roczne dziecko nie rozumie ze czegoś nie wolno to same jesteście idiotki. Roczne dziecko swietnie wie jak wymusić coś na matce czy ojcu. Ja założyłam temat. Problem jest taki ze dziecko ma prawie rok, już ma zeby, wiadomo nie wszystkie ale ma. On rozumie wszystko, jest rozpieszczony i wszystko wymusza, matkę łapie za bluzkę zeby dała cyca ,, matka sama tak o swoich piersiach mówi co jest chore,, Dziecko zjadło zupe i dalej ryczy i łapie ja za ,, cyce,, zeby dostać. Masakra! A ona mu daje te suty zeby go uspokoić . Masakra! Ogólnie bachor jest w kółko noszony rozpieszczony , w kółko do niego mówią agugu agugu jak do idioty. Do dziecka się mówi normalnie a nie jak do debila. O chore jest dla mnie w kółko noszenie dzieciaka bo on tak chce. Nawet go nakarmić nie mogła bo się rzucał na łóżko i rekami i nogami machal ze wściekłości. Dziecko powinno umieć samo się sobą zając , jak można dziecko w kółko zabawiać a on i tak ryczy i wykorzystuje głupich rodziców.

Gość gość
Karmienie piersią jest chore kiedy karmi się tak wielkiego dzieciaka. Dziecko roczne prawie , mądre , łapie matkę za cycki i wymusza cycka mimo ze zjadł zupki tyle ile powinien i nie należy go dokarmiać. Matka daje mu cycka jako smoczek sama tak mówi ze jako smoczek, to jest chore. Matka nie umie powiedzieć dxieciskowi nie mimo ze on wszystko rozumie. Tylko bachor zapłacze od razu lecą do niego i na ręce i on dlatego w kółko ryczy bo chce zeby się nim zając masakra !!!!

Gość gość
Kobiety które karmią piersią podniecają się ze kp to wygoda. A ja pytam tej matki gdzie ona może sama wyjść. Ona na to ze ona odkąd on się urodził nigdy nie była sama nigdzie bez dziecka bo on płacze i się aż krztusi wg niej. To jest chore nie mieć swojego życia tylko dziecko na rękach, i w dodatku dawać cycek bo on chce sobie possac to jest chore . Ona mówi ze kp to była dla niej wygoda tylko zapomniała o tym ze nie jest normalne ze się w kółko z dzieckiem siedzi i ani do fryzjera ani nigdzie szok !!

Gość gość
ale jesteś ograniczona, tylko wstyd że się do tego przyznajesz...

Gość wifigdańsk
"atakowały cycami"- tekst roku !!!:)

Gość gość
Cycy cycy

Gość gość
autorko jesteś 15 letnim gimbusem płci męskiej? Bo na takim poziomie wypowiadasz się :O

Gość gość
Tak jestem. Prawda w oczy kole ze dzieci wychowujecie na nieszanujacych innych, bachorowi wszystko wolno i jest fajnie

Gość gość
To chyba przeciwniczki karmienia piersią pokazują tu swoją pustotę i wulgarność i to one wychowają dzieci na nieszanujących różniących się od nich ludzi.

Gość gość
proszę bardzo szacunek i kultura mam karmiących sztucznie w stosunku do mam karmiących naturalnie.

Gość gość
Karmienie piersia to cos pieknego, ale nie dla szerokiego grona mimowolnych widzow, tylko dla kobiety, jej dziecka i jej bliskich. Respektuje, jezeli kobieta chcac nakarmic niemowlaka w miejscqach publicznych siadzie gdzies w zacisznym miejscu i da dziecku piers robiac to dla niego i dla siebie. Siedzac na przyklad w kawiarni czy restauracji nie mam ochoty ogladac wywalonego cyca karmiacej matki przy stoliku obok. To kwestia pewnej intymnosci i kultury. Wiele kobiet uzywa tego biednego, karmionego niemowlaka aby po prostu zwrocic na siebie uwage - to jest chore.

Gość gość
a niby po co komu czyjaś uwaga, tym bardziej przy karmieniu piersią. Chyba nigdy nie karmiłaś piersią, bo nie wiesz że bywa to krępujące dla matki.