Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namietny33

Kobiecy wytrysk (Squirting)

Polecane posty

Gość gość
bożeeee jakby mi tak moja kobieta pozwolila to bym ja potem jeszcze porządnie zerżnął! ale sie napalilem anezko

Racja, potem jeszcze się kilka razy, jak to pan ujął, rżniemy. Po pierwszym takim orgazmie następne przychodzą ot tak :) Jest super

Gość gość
ale bym chciała przeżyć takie coś...

Gość gość
Ale ja to wszystko robię, bo uwielbiam ją pieścić, to najlepsze co może być w seksie, tylko podczas pieszczot czy stosunku, kiedy to uczucie się pojawia, ona natychmiast albo sama przestaje jak może, albo każde przestać mi... a ja nie chcę nic robić na siłę, zmuszać ją do czegoś. Będę próbował z nią rozmawiać i przekonać, aby się nie wstydziła niczego... choć już nie raz jej to mówiłem i ona doskonale wie że jest dla mnie najpiękniejsza i najcudowniejsza :)

up@ No to powiedz, kobiety strasznie boją się mówić mężczyznom czego pragną.

No to pokaż jej tego posta, może się przekona skoro inna kobieta tak reklamuje. :D heh albo czuje się przy Tobie niekomfortowo z jakiegoś nieznanego Ci powodu i nie potrafi się rozluźnić. Pamiętaj kobiecy orgazm, nieważne jaki wymaga pracy z obu stron. Kochankiem może być sam Zeus ale jeśli kobieta mu nie pomoże to nie będzie to do końca spełnione.

Gość gość
twój chłop ma z tobą dobrze, a lodziki tez robisz tak dokładnie jak on ci lize?

Gość gość
Z orgazmami akurat nie ma żadnych problemów, bardzo szybko dochodzi i zawsze kiedy się kochamy. Problem leży gdzieś w głowie, wiem że jej poprzedni partner nie był dla niej zbyt dobry, wmówił jej że minetka jest obrzydliwa i przekonanie jej do tego zajęło mi ponad pół roku czasu... teraz sama chętnie rozkłada nóżki, więc chyba mi ufa :) Kiedyś zapytałem ją ze nawet jak się posika, to co takiego się stanie? Że mi to nie przeszkadza i że po wszystkim można pójść się umyć, ale ona na to tylko że to obrzydliwe i koniec tematu. Cała reszta w seksie jest ok, udało mi się ją przekonać i zachęcić do wszystkiego :)

Wiesz z tym sikaniem to inna sprawa. Mój też kilka razy chciał bym go posiusiała, ale na razie jakoś mnie to nie przekonuje, chociaż nie powiem dwa razy się zgodziłam ale tylko pod prysznicem. Może tak spróbuj pod prysznicem właśnie jej minetkę strzelić, a potem ją weź. Pod prysznicem, ciągłym strumieniem wody, ciężko jest kontrolować zwieracze (przynajmniej te słabsze, nie mówię o odbycie) i pewnie pomyśli, że nawet jeśli to nie zauważysz. Może to pomoże jej się przełamać. Bo jeśli ona to czuje i mogłaby się tego nauczyć to niech wie, że traci mnóstwo rozkoszy.

Gość gość
czemu mną się tak żaden nie interesuje? czemu nie mam faceta, który szuka jak mnie zadowolić? będe meczyła wibratory do końca życia.. jakby to byla moja wina ze jestem brzydka

Gość gość
No nic, będę próbował... z minetką się udało i to w końcu z tym może się uda, choć mi nawet nie o to chodzi (choć nie wątpię że to musi być fantastyczne doznanie), trochę przykro mi jest że widzę ze dziewczyna jest już blisko mega orgazmu i nagle przerywa bo pojawia się to uczucie parcia na pęcherz, ją chyba też to trochę wkurza, bo chyba po tym kontrolowaniu się jej orgazm jest słabszy :/ plus taki że to uczucie pojawia się tylko raz na jakiś czas, najczęściej w pozycji na jeźdźca lub właśnie podczas minetki kiedy wspomagam się paluszkami.

Gość gość
"czemu mną się tak żaden nie interesuje? czemu nie mam faceta, który szuka jak mnie zadowolić? będe meczyła wibratory do końca życia.. jakby to byla moja wina ze jestem brzydka" . nic dziwnego że nikt się tobą nie interesuje jeśli wychodzisz z założenia ze jesteś brzydka ;) poszukaj sobie delikatnego kochanka, to zwiększy twoje poczucie wartości i wibrator pójdzie w kąt.

Bo to na 90% jest właśnie to! Pokaż jej tę dyskusję. Żeby się nie martwiła. Sam zobaczysz, że Tobie też będzie lepiej i przyjemniej jak się do tego przekona. Tylko nic na siłę, żeby się speszyła. Pozdrawiam i życzę łóżkowych sukcesów :)

Gość gość
brzydka znajdz sobie brzydkiego, ty męczysz wibratory a on bije konia wiec sie dobierzcie. proste !

Gość gość
jestem brzydka.. nijaka i nie stać mnie by wyprostować sobie zęby. więc będę onanistka juz chyba na zawsze, a ja mam w sobie takie pokłady rozkoszy i namiętności a żadne sie nie skusi. Życie jest nie fair!!!

Gość Intensywny33
Intensywny masaz prowadzacy do glebokich doznan u kobiet bez stosunku . zainteresowane kobiety zapraszam do kontaktu.

Gość gość
Ale ja mówiłem że to może być to, nadal jej to nie przekonuje, bo uważa że nawet jeśli to nie mocz a inny płyn, to i tak to obrzydliwe... ona nadal uważa że lizanie jej soczków też jest obrzydliwe i że jak w ogóle mogę to robić, choć uwielbia minetkę ;) wszystko przez tego jej pierwszego palanta... to jednak prawda że pierwszy nieodpowiedni facet potrafi nieźle zryć psychikę :/

Gość gość
ja bym chciała tak z miłości, zeby po wszystkim on się do mnie przytulił ucałował i usnął mi na piersiach. Wszystko bym dla takiego zrobiła! Lodziki, pieszczoty nawet do tyłka bym wzieła tylko zeby mnie jakiś pokochał

Gość Intensywny33
Ocena urody to kwestia indywidualnego gustu

Gość gość
"jestem brzydka.. nijaka i nie stać mnie by wyprostować sobie zęby. więc będę onanistka juz chyba na zawsze, a ja mam w sobie takie pokłady rozkoszy i namiętności a żadne sie nie skusi. Życie jest nie fair!!!" . z takim podejściem do końca życia będziesz onanistką ;) mogę umówić cię z kumplem, on też ma problemy ze znalezieniem laski, bo sobie wmówił że nic nie może dać kobiecie... akurat do siebie pasujecie ;)... choć nie jedną dziewczynę chyba kiedyś miał ;)

Gość lubiebrzydkie
a ja bym chętnie wylizał brzydką kobietę, mógłbym być jej psiakiem na zawołanie, spełniać każdą seksualną zachciankę, lizać cipkę godzinami i zasypiać między jej nóżkami :)

To przy minetce włóż jej paluszek i obliż go tak żeby widziała. Mnie to na przykład strasznie kręci. Mój też w ten sposób tak przekonywał, kiedyś też dla mnie to było to niepojęte, jak można lizać i zajadać się wydzielinami ale teraz sama to praktykuję ku uciesze narzeczonego.

Gość gość
brzydka jak mi wezmiesz z d*py do m*rdy to cie bede kochal :D

Gość molca
A ja mam wytrysk tylko wtedy jak robię to sama...

Gość gość
Ale ja to właśnie robię, często po włożeniu paluszków wkładam je sobie do ust, bo to mnie kręci i chcę aby widziała że jej soczki są dla mnie czymś wspaniałym... ale uparła się i koniec, a jak baba się uprze to za chiny jej nie przekonasz ;) sobie coś wmówiła i koniec, żebyś ty wiedziała co ja miałem jak chciałem wylizać jej drugi otworek, ale też się do tego przekonała w końcu i sprawia jej to frajdę. No nic, będę powoli ją przekonywał... nie można mieć wszystkiego od razu, a i ja może będę mieć większą satysfakcję jeśli w końcu uda mi się ją przekonać :)

Gość Intensywny33
hmm mysle ze mezczyzna zawsze jest wstanie bardziej pobudzic kobiete niz ona sama oczywiscie jesli ma predyspozycje ku temu ... w odp do Molca

Gość molca
Sama nie wiem z czego to wynika?!? może z facetem to bardziej się kontroluję, krępuję. Właśnie boję się żeby taki nie pomyślał że się zsikałam!

Gość gość
A jakbyś się posikała, to co w tym złego? Żaden normalny facet się nie obrazi ;) tylko palant zareaguje negatywnie na takie rzeczy. Własnej kobiety nie można się wstydzić.

Kobity! Macie się rozluźnić!!! To co z tego że on sobie coś głupio pomyśli? Nawet jeśli to za przeproszeniem pała sama mu stanie przy takim wrażeniu! A niech sobie Ci faceci myślą co chcą liczy się Wasza rozkosz, a większość normalnych mężczyzn będzie kwiczała ze szczęścia, że "udało im się" tak zadowolić kobietę.

Gość gość
brzydzić ;)