Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namietny33

Kobiecy wytrysk (Squirting)

Polecane posty

Gość gość
Moja była potrafiła tryskać za każdym razem. A najszybciej w pozycji na jeźdźca :) uwielbiałem to :/

Gość gość
a czemu nie, usiądź mu na twarz i jasno i wyraźnie poinformuj że chcesz lizania... mnie by to nakręciło, no ale ja widocznie zboczony jestem ;) Jeśli od samego początku Ci to nie przeszkadzało i byłaś z tym pogodzona, to teraz nie czas na narzekanie, wiedziałaś że nie będzie tego robił... dlatego czasem dobrze jest wymóc pewne zachcianki, może to da mu do myślenia.

Gość gość
seks jest z******ty wiec nie mam co narzekać, ale jednak czasem brak porządnego lizanka przed. szczegolnie jak się naczytam tu co niektórzy faceci lubią

Gość gość
koment dot wytrysku : to na 100% podczas orgazmu kobiety sikanie moczem a nie śluzem. Lanie śluzem w małej ilości nosi nazwę lubricatio. U mężczyzn podczas ejakulacji tryska sperma a mocz jest blokowany przez zwieracz/zawór zwrotny pęcherza. U mężczyzn nawet podczas erekcji oddanie moczy jest niemożliwe ze wzgl. na zawór zwrotny.

Gość gość
Jakoś nie zwracałem uwagi na to czym ona tryskała. Najważniejsze, że było z***biście. Kilka razy mało co nie mdlała po czymś takim :)

Gość gość
Wlasnie ze lizanki byli kiedys! Wgk byl nieziemski w lizku teraz stal sie powazny wgl w zyciu tez, ma 36 lat a jest mentalnym wapniakiem, a ja teraz potrzebuje mocnych wrazen! Nie zdradza mnie, bo nie ma kiedy, wgl nudziarz namaksa nawet w weekend wyjsc mu sie nie chce, hmmmm calowac tez sie nie lubi, wystarcza mu cycki, zero wstepnej gry, kurde tylu facetow narzeka na kobiety, a ten ma w domu sam sex i ma to w nosie, ze tez ludzie tak sie mijaja

Gość gość
A czemu mu o tym nie powiesz wprost, że chciałabyś, że o tym marzysz? W końcu to Twój mąż do cholery, więc nie powinnaś się wstydzić własnych pragnień.

Gość molca
Za bardzo się starasz i tyle.

Gość gość
No mowie mu , ale on tak robi, ze to omija, ja tam nie chce nie wiem , zeby od razu lizal mnie doglebnie wraz z liz.tylka, bo tego sama nie chce, ale zaczac fajnie , ost w sumie odpuscilam , i smiac mi sie chcialo bo zaczelusmy sie przytulac, i ja dalej nic, ten lezy lezy i tekst **** dlugo tak lezec bedziesz**** bo on nie wie za co sie zabrac chyba, o lodzie tez wspomina jak nie robie, on mysli ze jak wsadzi palec to od razu mam orgazm , coraz z nim gorzej, a ja tak marze o tym, ze facet mnie bierze na sile, nie wiem, domunuje nade mna, a nie ze ja musze odwalac cala robote,

Gość gość
No cóż, tak bywa że ludzie dobierają się w pary nie zwracając uwagi na kwestie seksu, a później marzą o fantastycznym kochanku. Nie masz wyjścia jak nadal próbować, mówić o swoich pragnieniach, itd... może kiedyś załapie że to dość istotne, abyś była w pełni zadowolona, bo to grozi zdradą ;)

Gość molca
Z tego wynika że jest egoistą, nie interesuje go twoje zadowolenie.

Gość molca
Intensywny chciał pobudzać moją wyobraźnię i co? zniknął!

Gość gość
jednak faceci to ch**e.

Gość gość
a kobiety to c**y, tak już to natura wymyśliła ;)

Gość gość
Cudowny widok jak kobieta to przeżywa..że można było ja do tego doprowadzić

Gość gość
Tylko z małymi penisami doznasz wytrysku kobiecego

Gość gość Piotr
Bardzo chciałbym przeżyć coś takiego będąc z kobieta