Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

RODZICE NIE POZOSTAWIAJA MI WYBORU CHYBA MUSZE ZOSTAC PROSTYTUTKA

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio coraz częściej sie z nimi kloce. Generalnie nie lubię sie uczyc, nie jestem cierpliwa ani systematyczna. Generalnie rozumieja to i nigdy nie robili mi z tego powodu żadnych wymówek. Ale teraz strasznie sie klocimy. Nie chce mi sie juz z nimi mieszkac a żeby sie wyprowadzić to musze mieć na to pieniądze bo w takiej sytuacji nie dadzą,mi ich:( Gdzie jako 18 latka znajde na tyle dobrze platna prace żeby zaplacic za czesne w szkole (1100zl na miesiąc, korepetycje -50 zl/h a mam je 5 h tygodniowo, jazdę konna). Najbardziej martwi mnie to czesne bo kurcze jak patrze na te glodowe stawki to cala wyplate bym musiała na nie przeznaczyć a zmiana szkoly nie wchodzi w grę). Masakra jakas:( Z ubrań, kaw, restauracji moglabym nawet zrezygnowac ale i tak wyliczylam sobie ze potrzebuje min 3,5 tysiąca na miesiąc. Jestem zalamana, bo nie chce juz nic od moich rodzicow a chyba w tej Polsce nigdy nie zarobię 3,5tys na miesiąc w innej profesji niż prostytutka. Jestem na nich wsciekla, bo niejako sami do tego doprowadzają tymi ciaglymi klotniami.

Gość gość
Ma ktoś pomyśl jak mogę zarobic 3,5 tysiąca na miesiąc:(

Gość gość
jako prostytutka ,jazdę konną masz gratis

Gość gość
Jebnęłaś się z tą peowokacją.

Gość gość
Ludzie ja to powiedzialam nieco ironicznie, bo jak przeglądam te glodowe stawki to chce mi się plakac:( W życiu nie pracowalam wiec nie mam zbyt dużego wyboru. Poza tym koncze dopiero LO które kosztuje dość dużo kasy. Dlatego 1100 zl musze na nie przeznaczyć co miesiąc. Do tego dochodzi wynajem mieszkania i wyżywienie. Nawet z tej jazdy konnej mogę zrezygnowac. Podobnie jak z kawami czy jedzeniem w restauracjach ale przez to czesne i tak potrzebuje 3,5 tysiąca minimum a wiem ze jak wyprowadzę sie w klotni to mi nie dadzą kasy a pewnie jeszcze zabiorą auto które mi kupili niby na,urodziny ale jest zarejestrowane na ojca

Gość gość
Ty tak serio czy prowo? A ja zadupiam w pracy fizycznej za 1200zł i sie ciesze:D:D Strać sie, dziecko.

Gość gość
To nie jest prowokacja. Czemu mialaby byc. Kloce sie wiecznie z moimi rodzicami. Oni uwazaja ze powinnam isc na studia a ja chce sobie zrobić rok przerwy. Nie chce mi sie wciąż uczyc a oni jak nigdy niczego nie wymagali to nagle zaczeli naciskac zebym skonczyla chociaz licencjat. Tlumacze im ze wole,sobie rok odpocząć i potem wroce na studia a oni uwazaja ze wtedy mi sir kompletnie odechce.

Gość Jajajaj
Dlaczego niby płacisz za liceum?

Gość gość
Bo chodze do prywatnego

Gość Jajajaj
Jak to? Dlaczego do prywatnego? Ładna jesteś?

Gość gość
Zawsze chodzilam do prywatnyvh szkol. Maja lepsza oferte, sa przyjazniejsze dla uczniow. Moi rodzice mnie zapisi w pierwszej klasie,podstawowki i tak zostalo. Nigdy nie uczylam sie w publicznej szkole. Jesli chodzi o wyglad to kwestia gustu ale powodzebie mam, bo bardzo dbam o siebie. Glupio sie przyznac ale tak naprawde na wszystko daja mi rodzice.

Gość Jajajaj
Opiszesz sie? Jak masz na imie?

Gość gość
Wiem jak to zabrzmi ale powiem to glosno. Mam wielu adoratorow, ktorzy leca na moj wyglad bo na pewno nie na to co w srodku. Nie chce mi sie pracowac ani uczyc. Moi rodzice tego nie,rozumieja

Gość gość
165. Geste, falowane blond wlosy do polowy plecow. Niebieskie oczy. Porcelanowa karnacja. Mam bardzo regularne rysy twarzy. Jestem wypielegniwana i zawsze ladnie ubrana. W sumie to moje zycie opiera sie na dbaniu o swoj wygld. Waze 55 kg.

Gość Jajajaj
Mmm brzmi zachęcająco. A jak masz na imie? Wyślesz mi swoją fotke ma maila?

Gość gość
Czemu Cie smiech ogarnia:( Ja mam serio problem. Moi rodzice daja mi pieniadze, owszem na wszystko co potrzebuje ale jak sie z nimi rozstane w klotni to szczegolnie matka mi za nic nie zaplaci! Jeszcze zabiora mi auto, ktore dostalam na urodziny a zapisane jest na,ojca. W zyciu nie pracowalam, nie mam doswiadczenia wiec****erspektyw na,prace brak! Moze Twoi rodzice sa,lepsi ale postaw sie w mojej sytuacji

Gość gość
podaj gg

Gość Jajajaj
Wyslesz mi swoje foto na mail? Pawel8832@gmail.com

Gość gość
Nie mam gg:( Spoko wysle jakies zdjecie aleto moze jutro. Ile masz lat?

Gość Jajajaj
Mam 20 lat. A nie mogłabyś dzisíaj?

Gość gość
Skoncz szkole, znajdz normalna prace. Poszukaj pokoju i bedzie gitt. Po co sie k***ic od razu

Gość gość
Nie wysle Ci dzisiaj, bo nie wiem czy nie rlbie bledu zycia i misze to przemyslec;)

Gość gość
Nie moze dzisiaj bo to prowo :)

Gość Jajajaj
Ale jakiego błędu? To tylko fotka.

Gość gość
Az tak glupio sie zachowuje ze myslicie ze,to prowo?

Gość Jajajaj
A jak masz na imie?

Gość gość
Sara

Gość gość
Zbereznik to ze Ty masz super zycie nie,oznacza ze mozesz mnie traktowac z gory. Serio, ja juz z nimi nie wytrzymuje. Z,jednej strony mam wiele,dobrych wspomnien z,dziecnstwa. Jezdzilismy na swietne wycieczki, moi rodzice szczegolnie tata mnie uwielbiali. Nadal mi niby niczego nie,odmawiaja ale wciaz zrzedza ze powinnam isc na studia a bie,robic sobie rok przerwy. Sami sa wyksztalceni i nauka przychodzi im z latwoscia. Moja,mama wyklada na Uniwersytecie jezyk francuski a moj tata jest inzynierem. Maja wiele,pasji a ja tylko lubie chodzic na zakupy, wyjezdzac do cieplych krajow, chldzi na imprezy itd.