Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

RODZICE NIE POZOSTAWIAJA MI WYBORU CHYBA MUSZE ZOSTAC PROSTYTUTKA

Polecane posty

Gość Jajajaj
Ok sara. To wyślij mi dzisaj...

Gość gość
Troche wyobrazni dziewczyno. Wiesz, ze takie cos moze byc niebezpieczne? Jak masz zamiar szukac sobie klientow?

Gość gość
Ja zostałam zupełnie sama jak byłam w twoim wieku.Nie miałam gdzie mieszkać i nie miałam pracy. Ale jakoś sobie poradziłam bez takich rozwiązań. O ile to nie jest blef, to jak zostaniesz sama to pewnie będziesz musiała zmienić bądź rzucić studia, a jeździe konnej to raczej zapomnij. Wszystko można, ale twoje oczekiwania finansowe są racze nierealne. Niektórzy inżynierowie nie mają tyle na rękę , czyli 3,5tys. Tak że jeszcze podkul ogon i wytrzymaj te studia u rodziców.

no wiesz... :P po pierwsze to ja nie chodzilem do prywatnej szkoly, ani jednej wiec generalnie mimo ze nie lubilem to musialem sie uczyc. m.in. dzieki temu tak jak twoj tata jestem inzynierem i stac mnie na swoje pasje... :P a ty co zrobisz gdy rodzicow zabraknie...?

Gość gość
Szczerze to nie wiem:( Serio, jedyna nadzieja dla,mnie to chyba bogaty maz! Musze znalezc kogos w miare szybko poki jeszcze jestem ladna a widze ze mam duze,powodzenie nawet na tle moich kolezanek wsrod starszych mezczyzn. Moi rodzice pewnie by sie zalamali gdyby to przeczytali ale co ja,na to poradze skoro nienawidze sie uczyc i meczyc! Ogolnie mamy raczej dobra sytuacje finansowoa. Mieszkamy w duzym domu, nie oszczedzamy i nie jestem do odmawiania sobie czegokolwi przyzwyczajona:( Wiem, ze to puste ale,jedyne co robie to dbanie o swoh wyglad, rozrwyki, zakupy i spotkania:(

Gość gość
Mamy jeszcze dom letniskowy i mieszkanie w innym miescie. Na pewno maja pszczednosci wiec gdybym byla dobra corka,to by mi kupili cos ale ja serio jestem dla nich wredna. Moj tata jest bardzo ugodowy i zawsze mi wynacza ale moja,matka jest bardziej uparta

Gość gość
Widzisz szkoda, że jesteś głupia. Gdybyś byłą mądra to niepotrzebne byłby Ci korepetycje, a za najlepsze wyniki w szkole zwolniono by Cię z opłat za szkołę. Cóż Ci pozostaje jak zostać prostytutką ?

Gość gość
Nie przecze:P Naprawde nie lubie sie,uczyc. Mam slabe wyniki i rzadko przyjezdzam do szkoly:(

Śmieszna ta prowokacja. Mądrzy ludzie nie spłodziliby takiego pustaka. Może poszukaj biologicznej rodziny?

Gość gość
Kolejna osoba ktora mysli ze to prowokacja:( Kurcze, czy to AZ tak glupio brzmi skoro pisze szczera prawde to niezaciekawie

Gość Jajajaj
Sara wyslij mi to foto.

ale nie zalamuj sie... :P jesli wrzucisz fotke i bedziesz ladna to klientow masz jak znalazl.... :D przemo z sosem pierwsi poleca... :D hehe

Gość gość
Dobra ja koncze:( Trzymaj sie zbereźnik. Sory ze zrobilam z,siebie kretynkę ale,cóż poradzić skoro taka jestem. Nie wiem po kim to mam. U mnie w rodzinie sami intelektualisci

:D bede trzymal za Ciebie kciuki... :P a myslalas w ogole co chcesz robic po liceum??? w koncu to juz za moment studia?! wiesz, zrobi sie konkurencja, rodzice tez juz nie pomoga...

Gość Jajajaj
Miałaś mi wyslac foto na maila.

Gość Farafer
W ramach promocji dwaj pierwszy numerek za darmo :D ogłoś się tutaj na pewno znajdziesz chętnych. Widzisz nikt nie bronił Ci się uczyć tak byś mogła iść do państwowego LO, a teraz płaczesz.

Gość gość
Szczerze to nie wiem:( Rodzice mnie zachęcaja do studiow w Holandii. Myslalam o ekonomii albo IB ale boje sie ze sobie nie,poradze w kwestii języka. Mam zdany certyfikat Ilelts na 7 pkt i CAE na A co nie zmienia faktu, ze nie jestem pewna czy dam rade zrozumieć o czy mówią,na wylladach! Nie chce przysparzac sobie stresu i pracy.