Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia95

wstyd.

Polecane posty

Gość gosia95

Witajcie . Chcialabym zapytac was o rade co moge zrobic aby zarobic troche pieniedzy. Nie ukrywam ze w domu nam sie nigdy nie przelewalo ale na chleb nam starcza. Wiem ze skoro jestem biedna nie powinnam przejmowac sie moim ubiorem ale jestem w malej kropce. A mianowice nie mam kompletnie letnich ubran. Jedynie 2 krotkie rekawy i koniec. Reszta to para spodni i pare swetrow. Nie ukrywam ze mam chlopaka i troche wstydze sie chodzic przy nim ciagle w tym samym . mysle tez czasem ze on zasluguje na lepsza bo skoro on ma pieniadze to taki biedak jak ja do niego nie pasuje. Glupio mi bylo nawet mu powiedziec ze nie idziemy na moje polowinki bo 100 zl od pary to niebotyczna suma.Nie chce aby on cos mi kupywal .chce zarobic sama ale pomimo ze mam 17 lat nigdzie nie chca mi dac pracy. Pytalam w markecie i nic. Mieszkam na wsi wiec malo tu miejsc pracy. Teraz jestem w trakcie szukania pracy jako niania ale z marnym skutkiem ;/ ciesze sie jak narazie z tego ze mam wyrozumiale kolezanki z klasy ktore nie smieje sie ze mnie i na 18 mojego chlopaka byly chetne pozyczyc mi sukienke . Tak wiec co wy zrobilibyscie na moim miejscu?

Gość gość
zacznij odwiedzać szmateksy. Mozna tam znaleźć fajne rzeczy za grosze.

Gość gość
moja przyjacviolka tym sposobem nauczyla sie szyc przerabiala ciuchy ze szmateksow