Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka 27 nowa

Dziwne zachowanie chlopaka, czy ja przesadzam?

Polecane posty

Gość malinka 27 nowa

Witam wszystkich, pisze tutaj ponieważ chciała bym dowiedziec sie jakie macie zdanie na ten temat i jak to wyglada patrzac z boku, otóż jestem z chlopakiem ponad 3 lata on ma 35lat ja mam 27 lat Przez ten caly czas nigdy nie zaprosil mnie do domu, nie znam nikogo z jego rodziny NIKOGO. On mieszka osobno od czakiegos czasu nie mieszka z rodzina, wczesniej jak go poznalam mieszkal w domu rodzinnym. Ale nigdy mnie tam nie zaprosil. U mnie w domu bywa normalnie, po miesiacu znajomości poznal moja rodzine

Gość malinka 27 nowa
jak mu mowie kiedy w koncu pozna jego rodzine i czy sie mnie wstydzi mowi przyjdzie na to czas i caly czas odklada spotkanie. Nawet na swieta nigdy mnie nie zaprosil tam. Powiedziec mi co ja mam o tym myslec?

Gość gość
1) Wstydzi sie swojej rodziny bo jest łopatologiczna. 2) Nie jesteś dziewczyną, którą można przedstawić mamusi. 3) Nie wiąże z Tobą planów na przyszłoşć i nie widzi potrzeby zapoznawania Cię z bliskimi.

Gość gość
4. Jest w konflikcie z rodziną.

Gość gość
wyraźnie cos ukrywa to już nie chłopak ale mężczyzna i powinien zachowywać się dojzale ale coś mi nie pasuje 3 lata...i ty nie protestowałaś? wiesz ilu jest takich co ukrywają się ze mają żony, dzieci? ja bym nie wytrzymała i zaczęła śledztwo:)

Gość gość
odizolował cie od swojego życia, on ma swój świat do którego cię nie dopuszcza i na co ty liczysz? zadaj mu konkretne pytanie i żadaj odpowiedzi może jestes mu potrzebna jako odskcznia od czegoś do lóżka?