Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jazda pociągiem

Czy niebezpiecznie jest jechać wieczorem pociągiem

Polecane posty

Gość jazda pociągiem

Mam jechać na imprezę w piątek do innego miasta. Z domu będę jechać sama, ponieważ jestem umówiona z koleżanką tam na miejscu. Muszę wyjechać koło godziny 19-20. Mam do wyboru jazdę pociągiem lub busem. Z tym, że pociągiem połowę taniej. Tam się jedzie 30-40 minut. Wybrałabym pociąg, ale kiedyś słyszałam, że niebezpiecznie jest jechać wieczorami pociągiem. To prawda?

Gość gość
Nie jest niebezpiecznie bo jeżdżę co tydzień wieczorami pociągiem, a pół godziny to krótko :)

Oczywiście, że niebezpiecznie! Zgwałcą cię, okradną i zabiją (kolejność dowolna). Jeżeli jednak nic takiego się nie stanie, to już z górki. Przecież na imprezie nic ci grozić by nie mogło.

Gość gość
Bezpieczniej busem. Sama zdecyduj.

Gość gość
No w sumie zalezy ale ja bym sie bala. Slyszalam o paru przypadkach napadow w pociagach, ale kiedys w sylwestra poznym wieczorem jechalam z katowic do czestochowy i bylo pelno ludzi wiec sie nie balam. Ale jakbym miala siedziec w pustym przedziale i bac sie ze zaraz wejdzie jakis podejrzany typ to wole zaplacic wiecej i wioedziec ze dotre na miejsce w jednym kawalku. Smieszne oszczedzac pare zlotych i siedziec w nerwach.

Bo po pociągach chodzą tylko podejrzane typy wyczekujące na samotne niewiasty w celu g****u... :o Wyobraźnia was ponosi, albo głodnemu chleb na myśli :classic_cool: