Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wygląda wieczór u Waszego rocznego dziecka

Polecane posty

Gość gość

Moja roczna corka od ok tygodnia nie chce jeść wieczorem mleka z kaszką w butelce, a szkoda bo zawsze po wypiciu jej padała zmęczona i zasypiala w minutę sama. Teraz mam problem z tym mlekiem i chce inaczej zaplanować jej wieczór, tak żeby zjadla kolacje łyżeczką albo zajdla coś innego, jogurt owsianke czy kanapkę itd. Zastanawiam się jak to ma wyglądać? Najpierw kapiel, potem wkładam ja w krzesełko i karmie? Po jedzeniu ona zasnie też sama jak po mleku? Czy najpierw kolacjea potem kapiel i do łóżka? Jak to wygląda u Was ? Plan wieczoru,co na kolację i jak wygląda usypianie i czy dziecko spi cała noc?

Gość gość
Ty sama musisz swoja corke wyczuc,a nie na forum pytasz jak to wyglada u innych.Kazde dziecko inaczej reaguje inaczej je i i naczej zasypia,kazde dziecko ma swoje indywidualne potrzeby i oczekiwania,a Ty jako mama powinnas je poznac

Gość gość
Kolacja.u nas ok 19 potem kapiel i ponosić ja musimy ok,10 min i zasypia, na kolację je kaszkę ryżowa na mleku, je to łyżeczka

Gość gość
U nas kąpiel w okolicach 20stej. Przed jedzeniem, bo uważam że z pełnym brzuchem należy unikać moczenia :) Kolacja - kanpaki, a jeśli mamy coś na ciepło to je to co my. Kiedyś tuż po 1 roczku to jadła dużo kaszek. Do tego kubek mleka po zjedzeniu. Potem mycie zębów i idzie spać. Zanosze do łózka, daje buziaka, gaszę światło i zamykam drzwi. Zasypia już sama.... Póki co to działa, i nawet w bolesne ząbkowanie też to się sprawdzało, tyle że czasami w nocy wtedy się budziła. Normalnei przesypiała do rana

Gość gość
Moja ma 11 miesiecy i chodzi spac pożno.zazwyczaj ok 18 je troche kaszki lyzeczka.albo kanapeczke.czadami parowke,czadami deserek.pitem przed damym spaniem pije jeszvze mleko po ktorym zasypia.