Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAMA17

Co powiwdziec siostrze?

Polecane posty

Gość KAMA17

Hej. Dzisiaj popoludniu moja mama powiedziala mi że chomik siostry zdechł. Gdy go zobaczyłam zrobili mi się smutno. Miał już 2 lata. Siostra dostała go za świadectwo z paskiem. Narazie nic o tym nie wiem ale gdy się jutro dowie chyba będzie płakać. Jak jej to powiedziec? Czy nowe zwierzątko w tym pomoże ? A czy on napewno zdechł bo jakoś nie moge się z tym pogodzic. Nie oddychal był sztywby i miał coś z oczkiem. Smutno mi tego powody. Siostrze będzie jesxcse bardziej :(

Gość gość
Stawiam dolary przeciwko orzechom że go twoja matka ukatrupiła. Chomiki nie zdychają z dnia na dzień.

Gość gość
Nowego chomika trzeba szybko kupić, jak będzie nowy zwierzak to wtedy wytłumaczyć, że teraz ten chomik potrzebuje jej opieki. A tamten że był już stary itd. ja swojemu chomiki jak byłam mała zrobiłam normalnie pogrzeb. Dzieciom to pomaga samo życie

Gość gość
Chomik przecietnie zyje 2 lata dlatego nie powinno sie kupować dzieciom bo bardzo to przeżywają . Mysle ze powinnaś powiedzieć siostrze ze..... chomik usnął bo przyszedł na niego czas i zamieszkał za Tęczowym mostem a tam wszystkie zwierzeta sa szczęsliwe ...