Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sobie pomóc i się uwolnić

Polecane posty

Gość gość

od destrukcyjnych myśli.. miałam kiedyś faceta. Moje pierwsze, wielkie zauroczenie. Byłam strasznie szczęśliwa, w końcu mogłam się do kogoś przytulić, wysłuchać go i pomóc oraz wylać na niego sowje uczucie. W myślach błagałam żeby nigdy się to nie skończyło. Ale się skończyło i to dość nieprzyjemnie.. w ciągu miesiąca zmienił swoje zachowanie. Stał się egoistyczny, chamski, potem nawet wulgarny a na końcu zaczął mnie obrażać. Strasznie się po tym załamałam, zwłaszcza jak na deser powiedział, że nigdy mnie nie pokocha.. i tęskni za swoją dawną miłością którą dalej ma w sercu. Poczułam się jak intruz, zabawka, śmieć. Leczyłam się długo i dalej mnie to boli jak sobie o tym pomyślę. Teraz mam panicznych strach. Boję się, że każdy kolejny będzie też chciał mnie skrzywdzić. Nie wiem czy będę potrafiła być w związku. Nie wiem czy będę potrafiła kogoś nawet pocałować, czy nie będę wspominać jego..

Gość surowa wolowina
kazdy sam sobie wystawia swiadectwo on sobie wystawil czego oczekujesz? ze przyjdzie z korektorem i bedzie probowal zmienic autocenzurke?

Gość gość
na niego nie liczę. Sama chce sobie z tym poradzić