Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak poderwac faceta na fejsie

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
Jak po co..? Podoba mi sie taki jeden znajomy znajomej, widze że mamy duużo wspólnego.. dobrze byłoby do niego zagadać

Gość gość
ciekawy temat :D ja też bym chciała zagadać do jednego, znam go z imprezy, ale nie wiem co napisać, żeby nie zabrzmiało tanio :

Gość gość
Boje sie ze nic z tego nie wyjdzie, nie mam dobrych wspomnien jesli chodzi o internetowe znajomosci, a juz tym bardziej, jesli ja je zaczynałam..

Gość gość
ja na internetowe znajomości nie narzekam, raczej nie mam z nimi problemu. schody zaczynają się jak mam po tym internecie spotkać się na żywo albo po spotkaniu piszemy w necie. Dla mnie to tak jakby 2 inne światy

obojetnie co napiszesz... gdy bedziesz mu sie podobac to rozwinie temat....a jak nie to młyn na wode i czesc

Gość gość
Potrafily mi sie urywac znajomosci, ktore byly bliskie, gadalo sie po 6, 7 h w weekowdy, znalo swoj wyglad i wtem bam

Gość gość
sossssss a jak Ty byś zareagował, gdybyś poznał dziewczynę na imprezie firmowej i ona po miesiącu by się do Ciebie odezwała na fejsie?

Gość gość
A jak potem spotkanie - jeden pytal o pocalunek na 1 spotkaniu a nie bylo chemii, drugi gapil mi sie w cycki pol spotkania - a nie mialam dekoltu, trzeci chcial f****ng friend.. jeden byl fajny ale z innego miasta - 100 km, naobiecywal sie chlopak ale nie przyjechal wiecej

wiedziałbym ze cos do mnie ma... wiadomo ze pozytywnie bym zareagował... choc to juz zalezy jaka ona jest...gdybym nie znał dokładnie to z checia bym blizej poznał

Gość gość
Nie mam zdjec na fejsie':)

Gość 45345435345
"zaczynają się jak mam po tym internecie spotkać się na żywo albo po spotkaniu piszemy w necie. Dla mnie to tak jakby 2 inne światy" w sensie że to było kłopotliwe pisać po spotkaniu na żywo potem bo było inaczej niż ja ormzaiwaliście on-line? jak możesz odpowiedz "Potrafily mi sie urywac znajomosci, ktore byly bliskie, gadalo sie po 6, 7 h w weekowdy, znalo swoj wyglad i wtem bam " znajomości internetowe?

Gość gość
Wtedy jeszcze internetowe. Do spotkan nie zdołało dojsc, choc nie kazdy byl z mojego miasta

Gość gość
I dlatego was pytam. Bo boję się, ze znow bedzie cos nie tak. Zdjec na face nie mam. Mam niezla figure, ale dosc przecietna twarz, choc niektorym sie podoba

Gość gość
.

Gość gość
Up

Gość gość
Leżeć i pachnieć. :)

Gość gość
up

Gość wotfo
Po prostu zagaduj. Za którymś razem się uda

Gość wiadomo kto to taki
Nwm jak poderwać takiego chłopaka na asku pomużucie :-)