Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sex na plaży

Polecane posty

Gość gość

dzisiaj uprawiałem seks z moją dziewczyną na plaży a wy w jakich miejscach to robiliście dokładny opis. dziewczyny lubicie w takich miejscach?

Gość gość
ech sex na plaży żeby mi chociaż palcówkę ktoś bzrobił

Gość gość
no chociaż minetka

Gość mirylla
sex na plaży też bym tak chciała macie jakieś doświadczenia

Gość Piotr_
Jest to bardzo mile i przujemne doswiadczenie , robilismy to wielokrotnie w minione wakacje , spacerowalismy godzinami nago , sa kilometry pustych plaz w europie nad morzem czarnym czy chocby w Grecji. Bralismy np wino i szlismy kilka km tam i spowrotem , kochajac sie kilka razy , w sloncu na brzegu czy skalach , milo wspominamy. Pewnie to powtorzymy a jeszcze lepiej gdyby mozna bylo wyjechac w dwie trzy pary . Nawet przemknela nam mysl ze moglaby byc z nami inna ta druga kobieta , kto wie co zycie przyniesie. Ale juz planujemy wyjazd na kilka tygodni na dlugie puste plaze

Gość gość
a gdyby była z wami kobieta

Gość Piotr_
Mamy coraz wieksza ochote zaprosic wlasnie jakas pania , zreszta jest to wlasnie fantazja mojej partnerki. Wszystko jest dla ludzi a zycie nam ucieka zbyt szybko.

Gość Lubimy się dymać
Bardzo często kochamy się na plaży chodzimy na nagą plaże i tam się kochamy.Ostatno byliśmy na plaży na Wale Miedzeszynkim i tam znaleźliśmy fajną miejsce do opalania.Rozłozyliśmy kocyk ja zaczęłam się rozbierać dużo tego nie miałam zdjełam tylko sukienkę i juz byłam nago mąż tak samo zdjął spodenki i jego k***sek był już wolny.Mąż lubi robić mi zdjęcia nago więc zaczął psteykać foty a ja mu pozowałam rozkładana szeroko nogi cie od tyłu przodu było super mężowi pomaluj zaczął stawać k***s a ma sporego i grubego k****a wiec ładnie to zaczęło wyglądać i obiecująco. Mąż powiedział bym wzięła go do i zaczęła mu obciążać a on zrobi parę fotek. Zaczęłam mu obciążać jego k***s zrobił się twardy i gruby no i ładnie mu stał był piękny dostojny.Ssałam mu coraz mocniej i wkładam go sobie coraz głębiej. Byliśmy tak sobą zajęci że nakryć nas inna para mąż ze stojącym k***sem i ja ciągnąca tego k****a ale ta para przyszła chyba po to samo po pan powiedział do nas że chyba dobrze trafili bo im się tu strasznie podoba i czy mogą położyć koc trochę bliżej nas,zgodiliśmy się więc byli bardzo blisko.Mąż powiedział ze nas zaskoczyli i jesteśmy skrępowania zaistniałą sytuacją nigdy nikt nas nie przyłapany jak się kochaliśmy publicznie stąd to zakłopotanie.Pan powiedział ze on z żoną przyszli po to samo ze oni lubią uprawiać sex w takich czy innych miejscach ale chcieliby spróbować seksi z inną parą no i akurat trafili na nas jak się zaczęliśmy prawie bzykac i czy mamy ochotę na czwórką z ich udziałem.Jego żona była ładną kobietą miała spore pierś ciekawe ślicznie wygodna no i jemu nic nie brakowało tak miał dość sporego k****a ale mniejsza go od mojego męża. Ja jestem szczupłą brunetka o wolnej cipce długich zgrabny nogach i fajnym tyłku dam się podobać facetom mój mąż wysoki szczupły szaty o dość sporym k***sku (20cm) i dość grubym.Jego pani nie mogła oderwać oczu od mojego męża i jego k****a pożerała go wzrokiem.Mąż i ja zgodiliśmy się na ten układ tym bardziej ze mieszkają w tej samej okolicy co my tylko ulice dalej i stały układ by się przydał bo i tak mieliśmy zamiar spróbować takiego seksu.Zaczelismy w parach trochę nie śmiało delikatnie całowanie dotykanie pierśi cieki obserwowaliśmy się na wzajem aż wkońcu zaczęłam wzięłam męża k****a i zaczęłam mu ciągnąć mąż podciągnąć mój tyłem do góry i zaczął robić mi placówkę oni przysuneli się jak najbliżej nas ona też swojemu ciągnęła k****a a on lizać jej p**de wzięło nas na dobre wkońcu ona złapała k****a mojego męża i zaczęła mu ssać roviłyśmy to na zmianę w końcu ona podniosła się i usiadła na k*****e mojego męża chyba takiego k****a jeszcze nie miała bo zaczęła jęczeć i stać jej c**a rozważa była mocno mąż powiedział do niej że jest bardzo ciasna i jego k***s nie wchodzi do samego końca a chce jej wsadzić aż po same jaja ona pomaluj zaczęła mocniej docisk aż k***s męża wszedł jej cały po same jaja ja wstałam i wzięłam się za jej męża jego k***s był twardy i żyła stycznia ale mniejszy od mojego męża wszedł w c**e super aż po same jaja dociskałam go bardzo mocno czułam go jak pulsuje mi w p*****e masowa łam mu jaja aż trysnoł mi spermą w p*****e wtrysk miał bardzo mocny i sorry jakby nie dym ze dwa lata tryska spermą i tryska dostałam organu. Spojrzałam na mojego męża trzymał ją mocno za biodra i dociskałam ja do dołu a ona wierci się mu na k*****e tak jak by miała zaraz uciec i naraz ona zaczęła wyć z rozkoszy mąż spuścił się jej w p*****e ale dalej ją dymał spermą wypływała jej z p***y .Mąż wyjął k****a i powiedział do niej by mu obciągneła jeszcze.Wzieła go du ust zaczęła obciągać wpływałyjeszcze resztki sspermą z k****a męża ale połyka ją i dalej sałatka mu k****a aż opadł.Ja zrobiłam jej mężowi dokładnie tak samo.Odpoczywaliśmy obok siebie głaszcze sobie na wzajem nasze obiekty pożądania. Doszliśmy do wniosku ze teraz nasz sex będzie 2k+1p potem 2p+1k no i na końcu zabawą się dwie panie same .Nasze igraszki trwały do późnych godzin popołudniowych jeszcze po drodze jak wracaliśmy był sex na stojąco.Spotykamy się z nimi i nie tylko bo nasze grono trochę się rozrosła do sześciu par a jak chcemy więcej panów to nie problem b na plaży jest w czym wybierać