Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to go zaboli

Polecane posty

Gość gość

czy byłego zaboli jak będę go olewać i nie odzywać się, on ze mną zerwał i chciał być w kontakcie,no i jak narazie dosyć często się odzywa, niby się martwi i takie tam...

Gość gość
Już po 22 i dzieci powinny spać. Więc dobranoc!

Gość gość
szkoda... nie jestem dzieckiem, chciałabym miec takie problemy

Gość gość
Urzekła mnie twoja historia:D

Gość gość
no tak pewnie masz ciekawszą. chodzi mi o to,ze ostatnio mu nie odpowiedziałam na wiadomość i teraz się upomniał o to, on by chciał wiedzieć o moich problemach,ale przeciez nie moge mu juz mówic wszystkiego

Gość gość
Oczywiście, że zaboli. Facetów zawsze to dotyka jak widzą, że laska ma ich w d***e! Nie ważne czy to była, obecna czy przyszła.... Zrób tak Kochana! Masz moje poparcie :)

Gość gość
Skoro chciał być w kontakcie, owszem.

Gość gość
a poza tym to nie wiem co mu odp...nie chce żeby myślał,ze szuka litości w nim albo,że się nad sobą użalam, ale nie chce też zeby myslał,że jest mi dobrze po rozstaniu...bardzo trudno sie gada z byłym...

Gość gość
Nic nie odpowiadaj.

Gość gość
wtedy pewnie bedzie myslał,ze go nienawidzę albo,że jest mi obojętny. ale co on sobie myslał...kilka dni mu nie odp i juz sie dopomina,chce miec kontakt, a zanim ze mną zerwał to przez cały tydzień milczał, niech teraz zobaczy co to znaczy byc olewanym, ja go nigdy nie zlewałam. a poza tym zerwał ze mną słowami :nie chce juz tkwić w bezsensownym związku bez przyszłości, więc ja powinnam mu teraz napisać nie chce mieć bezsensownej znajomości. ale nie jestem taka wredna...

Gość gość
wlasnie tak mu napisz i badz wredna :O bardzo wredna :O nie odzywaj sie wiecej i tyle ;)