Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Osoby które idą do technikum są głupie

Polecane posty

Gość gość

Osoby które idą do technikum są po prostu bezdennie głupie (o zawodówkach już nie piszę bo to patologia) ale prawda jest taka że człowiek powinien iść na studia. Czyli powinien iść najpierw do liceum a później na dzienne studia. Inna sprawa że studia powinny być jednolite a nie z podziałem na licencjat i magisterkę.

Gość surowa wolowina
kto by ci wytapetowal twarzyczke? sorry przedpokoj

Gość gość
tak jak 3/4 licealistów i studentów

Gość leń opatentowany
haha, jestem po technikum, mam zawód, skończyłem prawo, drugi zawód :P a ty? :D

Gość gość
ja po studiach nie mogłam znalezc pracy a po technikum farmaceutycznym znalazłam

Gość surowa wolowina
ja mam tylko mature wystarczy w koncu wiedze i umiejetnosci nabywa sie w drodze praktyki :P, :P, :P

Gość gość
zart chyba nie bardzo sie orientujesz w tym :) technikum jest dla ludzi madrych, tych ktorzy mysla powaznie o zyciu i studiach na uczelni, politechnice a po liceum to ty mozesz myslec o humanistyce :)

Ja skończyłam technikum ale egzaminu zawodowego nie zdałam.... Teraz uczę się w szkole policealnej i rezygnuje ze szkoły bo jest za ciężka....

I do egzaminu zawodowego już nie będę podchodzić - to technik organizacji usług gastronomicznych a szkoła policealna w jakiej się teraz uczę to technik rachunkowości.

Gość gość
Osobnik kóry utworzył temat jest zbyt inteligentny na takie tematy, nie uważacie że jego płycizna jeste nadmiarem głupoty :D

Gość gość
Jakie studia dziecko hahahahah przy rybach z magisterką będziesz zasuwać, albo łopata i na budowę. Rynek pracy studencikami zalany toż to do żadnej pracy się nie nadają. Sama jestem po studiach i to jeden wielki syf!!! dlatego wróciłam do wyuczonego zawodu właśnie z techniku i jestem zadowolona z zarobków i pracy która sprawia satysfakcję.

Każdy powinien robić to co lubi, jeśli podoba mu się technikum to ok. Ja akurat nie nadaje się do zawodu wyuczonego z technikum, w sumie to nawet technika jak i matury nie obroniłam :D :D Więc technik organizacji usług gastronomicznych to nie dla mnie Drugi zawód w jakim się obecnie uczę to technik rachunkowości Ale sami powiedzcie mi co mi da technik rachunkowości??? no co???

Gość gość
no nic ci nie da raczej i w tym sie nie odnajdziesz :)

Gość gość
Każdy kończy szkołę jaką wybrał, jego sprawa, lecz autorka ubliża osobom że są bezdennie głupie bo wybrały technikum. JAK WIDAĆ PO AUTORCE STUDIA NIE ŚWIADCZĄ O DOBRYM WYCHOWANIU!

Gość gość
a co to za problem isc po technikum na studia?

W czym się nie odnajdę????? Co mogą mi dać takie tytuły jak: Technik Organizacji Usług Gastronomicznych + Technik Rachunkowości Odpowie mi ktoś na to pytanie?

Gość gość
szczerze? nie rozumiem dlaczego wybierasz kierunki wymagajace myslenia, logiki zeby? moze wizaz albo cos pokrewnego :)

Ja wybieram kierunki wymagające myślenia???? Technik Organizacji Usług Gastronomicznych wymaga myślenia????? no nie wiem.... technik rachunkowości owszem... obie szkoły są prywatne.

Gość do ukrytej prawdy
Gdybyś skończyła dwa te kierunki o których mówisz mogłabyś pracować gdzieś w biurze w hotelowej restauracji np.

Gość gość
no skoro nie wiesz :) to ja ci tlumaczyc nie zamierzam bo cierpliwoscia nie grzesze :) organizacja sama z nazwy mowi o organizowaniu, logistyce, planowaniu :) a to idzie w parze z mysleniem, logika, kreatywnoscia i dobierz co c***asuje albo nie, bo wlasciwie nie masz dyplomu a i z matura slabo 🖐️

Gość gość
założyciel tematu to matoł jakich mało... każdy głupi wie że najlepiej zrobić technikum i studia ;p

Założyciel tematu to tak naprawdę facet który nie zdał zawodówki - przyznałbyś się chociaż, a nie ludzi w c***a tu robisz.

Gość gość
W każdej szkole są głupki, nawet w renomowanych liceach. Natomiast jest w tym trochę racji co autor napisał, w moim mieście w technikach była straszna patologia ;/. No i poziom marniutki.

Gość gość
Temat dno - strata czasu