Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dochodzi poprzez masturbacje

Polecane posty

Gość gość

Spotykam sie z chlopakiem nie jestesmy razem, spotykamy sie na seks, jest atrakcja silna seksulana miedzy nami,fizyczna, jest swietny w lozku trwa nawet jakies 30 min non stop, nie patrze na zegarek ale ma ciagle stojacego, twardego bardzooo dlugo, mowi ze ja tez jestes super w lozku ze mial duzo ale takiej jak ja jeszcze nie:) Tylko zastanawia mnie dlaczego zeby dostac wytrysk musi sie masturbowac? mialam facetow co musieli na ostatnia minute wychodzic ze mnie bo mieli wystrys. On mowi ze potrafi sie kontrolowac, fakt ze uprawia sport chodzi duzo na silowanie i jakies proteiny bierze w proszku bo to widzialam u niego.

Gość gość
up

Gość gość
moj tak samo

Długi stosunek, jestes bardziej wilgotna, mniejsze tarcie i ciężej dojść :) zawsze możesz zapytać, czy ty nie możesz skończyć za niego :)

Gość gość
tez tak robie, ale zwykle mialam facetow co wychodza ze mnie mieli wytrysk

Gość gość
Dwie przyczyny: 1) wieloletnia masturbacja wyrobiła inne zapotrzebowanie na siłę tarcia, a luźna i śliska pochwa tego nie zapewnia; zapewnia jego własna dłoń. 2) ty musiałaś często kopulować z chłopo-koniem mającym grubego penisa i rozciągnął Ci pochwę na tyle, że jego penis teraz fruwa jak we wiadrze nie doznając potrzebnego do wytrysku tarcia. W zasadzie dla Ciebie to OK, bo możesz uzyskiwać tyle orgazmów ile zechcesz, gorzej z nim, bo nie może spuszczać się w Twojej pochwie, zatem dokańczaj ustami lub swoją dłonią. Spróbuj ćwiczyć mm. Kegla, wtedy uciaśnisz swoją pochwę. Myślę, że te wskazówki rozwiążą połowiczny, niegroźny problem. 🖐️

Gość gość
fakt ze uprawia sport chodzi dużo na siłownię i jakieś proteiny bierze w proszku bo to widziałam u niego. BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB Ostrzeż go, że tego typu rzeczy/sterydy mogą spowodować zanik jąder i bezpłodność. Cóż Ci będzie po ładnych mięśniach jak w łóżku będziesz miała kalekę i będziecie bezdzietni!!!!

Gość gość
info z fizjologii seksu: zdrowy, normalny mężczyzna ejakuluje średnio do 3 minut. Odstępstwo jest niegroźną patologią, możliwą do usunięcia poprzez odpowiedni trening i higieniczny, zdrowy tryb życia. Jeśli ma wytrysk za wcześnie, to nie zadowoli kobiety, jeśli za późno, to zatrze jej pochwę do czerwoności i do bólu. Zdrowa, normalna kobieta wymaga 5 x dłuższego czasu stymulowania łechtaczki by szczytować. Są to dolegliwości niegroźne, groźne to dopiero brak wytrysku/orgazmu u mężczyzn i brak orgazmu u kobiet.

Gość gość
gość tez tak robie, ale zwykle mialam facetow co wychodza ze mnie mieli wytrysk NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN wytrysk poza pochwą jest wstępem do nerwicy seksualnej i impotencji

Gość gość
Wiec: jestem bardzo ciasna, on mnie czuj***ardzooo, ja jego rowniez, ma dlugiego i grubego perfekcyjny. Do 3 minut wytrysk?? ahahaha takiego co ma wytrysk po 3 minutach seksu bym dawno olala! My uprawiamy seks jakies pol godziny non stop zmieniajac pozycje, nie patrze na zegarek moze i wiecej, jest rewelacyjny w lozku, mialam roznych fectow ale takiego ktory tyle trwa i swietnie sie porusza nie mialam jeszcze.

Gość gość
Do 3 minut wytrysk?? ahahaha takiego co ma wytrysk po 3 minutach seksu bym dawno olala! KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK Pieprzysz głupoty, 0,5h tarcia w pochwie bez spermy to pewny ból i ranki!!! Durna babo, sperma jest naturalnym lubrykantem!!! Po pierwszym wytrysku chwilę odczekać i za drugim razem, jak mu tylko stanie, doprowadzi do ogazmu twojego i swojego wytrysku[orgazmu. Liczyć, że facet musi posuwać bez wytrysku 0,5h jest głupotą. Czyż nie przyjemniej 5 wytrysków faceta i jeden orgazm kobietyi mieć idealny poślizg, bez ryzyka zatarcia i bólu?

Gość gość
jak już ktoś napisał: kobieta wymaga 5 x dłuższej stymulacji łecztaczki, więc 5 wytrysków faceta załatwia sprawę., proste? Po ch*j od razu szukać ogra, który będzie lał spermą dopiero po 0,5h i przy okazji zatrze piizdę na śmierć.

Gość prawiczek_27
ja moge se walić ręką i 2h i nie trysne taki jestem wyrobiony, ale kobiety jeszcze nie miałem :(

Gość gość
do prawiczka: rób tak dalej, to dostaniesz żylaków na penisie, a żylaki to taki ból, że Ci nawet rozkraczona 18-stka obrzydnie😠

Gość gość
skoro już jesteś uzależniony od "walenia", to rób to z głową: sztuczna cipka i lubrykant KY, lub ostatecznie dłoń naoliwiona Oliwką lub KY. Technika: ruchy frykcyjne na penisie sztuczną cipką jak w żywej pochwie, aż do wytrysku. Po wytrysku, by nie zalęgły się bakterie i smród śledziowy umyj ch***a😠

Gość gość
Jakie zatarcie??!! jaki bol?? !! co wy za glupoty wypisujecie!! Przeciez seks to sama przyjemnosc ale jak widac ze nie dla kazdego z tego forum!! kobieta nie osiaga orgazmu w ciagu 3 minut !!!! dlatego potrzebuje faceta dobrego w lozku!! ktory trwa conajmniej 15 minut i dluzej a nie 3 minuty ahahahaha!! Taki co trwa 3 minuty czy 5 min to nie facet!!!!!!

Gość gość
Tej nocy az do popoludnia byl cudowny jak zawsze. 4 razy po jakies 40 min uprawialismy seks.

Gość gość
zazdroszcze ci ze masz takiego ogra, moj 5 minut i wytrysk... Tez bym chciala takiego co mnie seksi pol godziny.

Gość gość
Pol godziny walenia? O matko..cipka by mi się zapalila..wole krotkie stosunki a czestsze..moj facet konczy akurat tak jak lubie max.10 min..pozniej robie sie sucha.

Gość gość
Tak my jakies 30 min nie mniej i to nawet 3-4 razy tak w nocy i dzien jak jestesmy ze soba. ja lubie tak odczuwam chociaz przyjemnosc, a nie tacy 5 minutowce.

Gość gość
Chwali sie ze puka taka laske kolegom ale prawda jest taka ze po prostu jestes beznadziejna w łóżku. Zawsze to mowie, chlopy maja zwykle oroblem zeby nie dojsc za wczesnie i wtedy jak kobieta konczy niezaspokojona to on jedt beznadziejny. Jesli facet w ogole nie moze dojsc w wyniku penetracji lub twoich pieszczot to pomysl jak beznadziejna musisz byc.

Gość gość
potrafi sie kontrolowac, i zapokoic kobiete na maxa, a nie jak ci 5 minutowce ahahaha ciency w lozku tragedia

Gość gość
3 minuty porażka

Gość gość
ma małego fleta a ty masz spore luzy (pewnie spowodowane przebiegiem) co powoduje małe tarcie i dlatego może tak długo:o

Gość gość
50 minut? Jak ja z moim robię to przez pół godziny to jestem tak wilgotna, że mało co czuć, nie mówiąc już o zmęczeniu ;(

Gość gość
ma dlugiego i grubego penisa:) Jest rewelacyjny. Przedwczoraj sie kochalismy 7 razy w ciagu nocy i dnia.