Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wyjdę na wariatkę

Polecane posty

Gość gość

jak wyznam byłemu, że mam zaburzenia odżywiania i po rozstaniu to sie nasiliło

Nie wyjdziesz, uważam że ci się polepszy. To kwestia blokady w umyśle od tego ci się pogorszyło. jak mu powiesz otworzysz drzwi do celu w twoim umyśle. Umysł potrafi wpływać na funkcjonowanie organizmu leczyć go bądź pogarszać jego stan. Miałem kiedyś to samo. Świadomość tego czy tamtego jest bardzo ważna.

Gość gość
ale w czym on mi pomoze...jak byliśmy razem juz miałam problemy. nie chce zeby potem ludzie gadali,ze jestem psychiczna,bo nie wiem czy on nie poda tego dalej

Dobrze cofnijmy się do początku - po co chcesz mu to powiedzieć? Jaki cel ci przyświeca?

Gość gość
nie wiem,on ciagle pyta co u mnie i twierdzi,ze sie martwi. a ja tak na prawde to czuje sie tragicznie i potrzebuje go bardzo. jak widze,że on się mną intersuje to na chwile jest mi lepiej,ale potem znowu jeszcze gorzej....

Gość gość
czuje sie zagubiona, nie mam w nikim wsparcia, nie mam prawdziwego przyjaciela, jemu zawsze wszystko mówiłam, a teraz juz nie moge na niego liczyć i ufać. to jest okropne

Widzisz jak mu mówisz to jest ci lepiej, uświadom sobie że np ktoś z forum czy ktoś tam jest dla ciebie kimś dobrym i jak będziesz temu komuś też tak mówić to też ci się polepszy. Albo mówi mu i powiedz co myślisz, powiedz że umierasz.