Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Górnik40

Pytanie tylko szczerze

Polecane posty

Gość Górnik40

Czy lubicie czasami jak nikt was nie widzi pogrzebać w d***e? Tylko szczerze bo ja tak.

Gość Górnik40
Górnik ze mnie nie tylko z zawodu ale i powołania.

Gość gość
Przez spodnie czy gołego rowa?

Gość gość
To łapy masz smierdzace majty obsrane, fuj. To skrzywienie zawodowe nima rady grzeb se dalej.

Gość Górnik40
Gołego rowa, w dupce pogrzebać a tam tak cieplutko, nagrzane zawsze jak w domu u mamy.

Gość gość
Jak sobie pomyślę,że nie jeden facet grzebie sobie w du/pie,kiedy jest sam to,aż mnie odrzuca .. Chociaż myj po tym ręce,bo pewnie je/bie nieźle ci z d**y po całym dniu.. bleeeeeeee

Gość Górnik40
Zaraz, to, że o***tem wydala się pokarm nie oznacza, że mam w d***e g***o. Ręce mam czyste i w ogóle fajnie jest, to czemu nie. Jak luba śpi to ja koło niej leżę i lubię sobie pogrzebać. A wy?

Gość gość
To może zmień partnerkę na partnera ;) Który pogrzebie tobie czymś innym niż palcem ;)

Gość Górnik40
nie, ja wole kobiety, tylko, że w dupce tak fajnie jest i ciepło i bałwanka można sobie czy tam kulkę ulepić w chwili wolnego czasu podczas rozmyślania nad pustotą egzystencji, to czemu nie, jak fajnie jest

Gość gość
Chyba mosz tam n******* pod sufiem rowno.

Gość gość
tak lubie, tym bardziej ze mam swiad o***tu jakis osttannio

Gość gość
a z czego te kulki sie robia:D?

Gość Górnik40
To fajnie ja mam grzybicę trochę i czasami swędzi i jeszcze ten, jakieś takie moje bąki są zgrzybiałe, nie śmierdzą normalnie tylko stęchlizną czy grzybicą, jakbym miał przedstawić to obrazowo to nie są zielone tylko takie zgniło zielone, ale przyjemne.

Gość Górnik40
Ano z czego, z... pokarmu w sumie, z pokarmu.

Gość gość
Boże jakie prowo. Po tym jak piszesz każdy to potwierdzi tym bardziej,że tylko gimbusy mają takie pomysły na tematy.Wy/pie/rda/laj spać dzieciaku,bo zaśpisz do szkoły.

Gość Górnik40
To normalne, każdy grzebie w d***e przecież, no prawie. Ja grzebie i chce poznać innych zamiłowanych grzebaczy. Co w tym złego.

Gość gość
Od przeczytania tematu wiedziałem,że to prowokacja.Widać to po formie pisania.

Gość Górnik40
A poza tym, co poradzę, że moje bąki śmierdzą stęchlizną i swędzi mnie czasami o***t, to pewnie dlatego, że nie umytymi grzebałem a i tak przyjemnie pachną bo ja tam lubię swojego smroda wąchać bo to ładnie pachnie przecież. A kolega ma świąt to może coś doradzi, kefirek czy coś tam takiego...

Gość gość
No nic w tym złego ;) Każde dziecko ma bujną wyobraźnię,więc czemu ty nie możesz mieć.

Gość Górnik40
Tylko, że ja nie jestem dzieckiem, mam 40 lat jak w nicku i grzebanie w d***e to nic takiego, większość to robi tylko wstydzi się przyznać. Jak ty.

Gość gość
No i piszesz,że masz czystego rowa? Od czystości się nie ma grzybicy tylko od brudu i braku higieny,więc nie kituj jaką masz czystą du/pę..

Gość gość
Nie mam do czego się przyznawać,bo du/pa jest do srania,a nie grzebania.. no chyba,że przez spodnie to każdy się drapie,ale grzebanie w odbycie to jest przegięcie.. przecież to nawet nie jest miłe tylko ohydne.. noku/rwa tym się sra!

Gość Górnik40
Mam czysty o***t, tylko może jakieś tam grzybiczne zakażenie się wdało bo czasami oddaję się mojej skromnej pasji bez umycia rąk a wiadomo zarazki itd.

Gość Górnik40
I sęk w tym, że jest to fajne i miłe bo inaczej bym tego nie robił, ot takie tam zajęcie w łóżku.

Gość gość
To c***a,siedzi penie z wibratorem w rylku i sie podnieca hahaha. Sad sie takie psie wytryski biorą:-)

Gość Górnik40
Nie wiem o co wam chodzi ale idę bo jutro do roboty na wieczór to trzeba się wyspać. A i nie zapominajcie o temacie, czasami możemy pogadać o prawidłach ludzkiego losu. To ja idę i ten, trochę oddam się pasji a trochę pójdę spać. Cześć

Gość gość
Rozumiem,że po sraniu za każdym razem myjesz du/pę skoro jest taka czysta ;) Nie chce mi się w to wierzyć.. i równie dobrze grzebiesz sobie w odbycie tylko dlatego,że masz grzybice.. brak higieny to także brudne ręce nie tylko brudna du/pa! Właśnie widać jaki jesteś dojrzały skoro nie wiesz co to higiena.

Gość gość
Idz juz idz,kolejke u lekarza se zajmij.

Gość gość
Niestety jestem z polski i nie obchodzi mnie to co dzieję się w Japonii.Tak samo jak w Chinach się je psy to co ja też mam jeść?(aż wku/rw/ia mnie takie porównanie) I nie wierzę i tak w twoją czystość,bo od tego nie ma się grzybicy. Takie prowo,że już się odpowiadać na te bzdury nie chcę,więc również się stąd zmywam.