Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rowerek trzykolowy,typu zaba

Polecane posty

Gość gość

moj syn dostal od babci( od tesciowej) rowerek typu zaba,z kierownuca,pedalami i taka oslinka zeby nue wypadl.Ja z tylu pcham i steruje tym rowerkiem.Czy dziecko 2letnie nie jest za duze na tego typu ,,zabe,,?

Gość gość
nikt nie podpowie?

Gość gość
no pewnie że nie jest za duże .

Gość ojtam ojtam
a co już chcesz na teściową najechać? rowerek jak najbardziej ok - myśle że lepsze to niż wielki 4 kołowiec na którym dziecko nigdy nie pojeździ a zawsze będzie pchane

Gość gość
nie chce najechac na tesciowa,czemu tak pomyslalas nie wiem???mam male mieszkanie i musialam wybrac zeby wziac do mojego mieszkania albo zabe albo traktorek

Gość gość
my mielismy taki rowerek dla corci tylko pieska jak miala 20 mc sprzedalismy a kupilismy biegowy moja mala nie chciala juz jezdzic tym trojkolowcem niewygodnie bylo jej jak siedziala tzn malo miejsca na nozki miala...

Gość gość
Według mnie niepraktyczny prezent bo góra na rok. Moja córka mając równo dwa latka, dostała rowerek biegowy Taki od 2 do 4 roku życia i od razu go polubiła i świetnie jej szły początki .

Gość mamadwóchdziewczynek
u nas taki rowerek służył jak mała miała 15-20 miesięcy, później oddałam kuzynowi i kupiłam biegowy

Gość gość
no własnie tak pomyslalam,ze jest juz za duzy synek.Dziekuje za wypowiedzi.Zabralam traktorek ktory zreszta tez jest duuzy,zajmuje sporo miejsca w pokoju,ale jest tyle radosci,ze warto bylo go zabrac. Tylko co zrobic z zaba???tesciowej bedzie przykro pewnie...