Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

temat spacerowek po raz kolejny. maclaren volo.

Polecane posty

Gość gość

Czy na da sie dla ponad rocznego dziecka,ktore zacznie chodzic? Juz teraz nie chce jezdzic w wozku,usiedzi najwyzej godzine,woli zwiedzac swiat chocby na czworaka. Zalezy mi na czyms lekkim, waham sie czy musi sie rozkladac,bo on nie spal na spacerach od conajmniej 3-4 miesiecy. Nawet jak czasami szlam z mysla,ze przysnie,to i tak nic z tego. Ma jedna drzemke kolo 13,wiec nawet latem no najmocniejsze slonce ktorego nalezy unikac,wiec spanie wypadalo by w domu. Rozwazam jeszcze maclarena questa, m&p tour lub peg perego pliko mini. Ale volo pasuje mi najbardziej. Jakies sugestie?

Gość gość
nadaje się spokojnie,ale jak ci dziecko przyśnie na spacerze to w volo bedzie nie wygodnie ,natomiast Questa polecam dwa lata jeździliśmy i super jest lekki dosyć wytrzymały no i oparcie się rozkłada .

Gość gość
Nie przysnie. Nie przysnal od bardzo dawna jak byl duzo mlodszy. Nie potrafi spac wiecej niz raz dziennie od dawna. Predzej sie rozedrze zeby go wyciagnac z wozka niz zasnie w wozku,jak jest zmeczony. Wlasciwie to on nie potrafi zasnac nigdzie indziej niz w lozeczku. Nawet na rekach nie zasypia. zdarza mu sie w foteliku samochodowych ale tylko w porze drzemki jak gdzies jedziemy. Ani wczesniej ani pozniej od kilku miesiecy sie nie zdarzylo. Ten volo jest leciutki,wiec najbardziej mi pasuje. Ale wlasnie jak mam podjac ostateczna decyzje,to zaczynam sie wahac,ze moze jednak oparcie rozkladane chociaz do pozycji pollezacej.

Gość gość
Up

Gość gość
Lepiej wez quest. Mialam dla syna i rewelacja, przetrwal duzo i nawet w zeszlym roku wzielam go do Disney world i przydal sie na cooler a i syn kilka razy usiadl a mial juz 5 lat. Bardzo wytrzymaly wozek. Wzielabym na Twoim miejscu z rozkladanym oparciem. Piszesz ze syn nie spi w wozku ale kto wie jak to bedzie. Pojedziesz do jakiegos parku rozrywki na caly dzien i jak dziecko bedzie chcialo spac to w volvo bedzie ciezko. Nawet jak Ci na rekach usnie to wlozysz juz spiacego do wozka a z nierozkladanym bedzie problem. Ale to moja opinia, ja wlasnie dlatego volvo nie kupowalam

Gość gość
No wlasnie jak mam zadecydowac to zaczynam sie zastanawiac nad takimi awaryjnymi sytuacjami,jak np.wyjazd nad morze. A znacie jakies dobre wozki ale rozkladajace sie do pozycji pollezacej?