Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiniaa000

Dziwna ciąża. ;( pomocy!!

Polecane posty

napisz jutro po lekarzu co tam u ciebie .i nie martw sie na zapas :)u mojej koleżanki w 7 tyg lekarz też nic nie widział,a w ciązy była i było ok.

Gość kiniaa000
Po lekarzu od razu napisze jak sprawa wyglada... Mega się sie stresuje gdyż nie wiem co mnie czeka.

Gość gość
No i jak autorko????

Gość gość
Up

Gość gość
No wlasnie, jak tam??

Gość gość
Podnosze

Gość gość
Moze autorka w szpitalu

Gość gość
też tak pomyślałam

Gość kiniaa000
Nie, spokojnie w szpitalu nie jestem... Narazie czekam do wtorku na wizyte a ogolnie to wszystko ok. Obiawy ciazy wciąż sa, nic niepokojacego się nie dzieje prócz tego bólu po prawej stronie który mnie denerwuje ale wyczytalam ze to mogą być jakieś więzadła. A tak to wszystko dobrze, wszyscy mi mówią ze to pewnie normalna zdrowa ciąża i ze ginekolog jakiś debil ze nie widzial... Już się w tym pogubilam i nie wiem co się okaże na wizycie.

kinia zobaczysz wszystko bedzie dobrze :) może gin miał stary sprzet.napisz jak się sprawy mają po wizycie :)

Gość kiniaa000
Stary sprzęt na 100% u nas w szpitalu jest jedną wielka masakra, wszystko jest stare, nawet nie chce się tam wchodzic i lekarze strasznie nieprzyjemni. Jak mialam tachykardie to musialam czekac pół godziny żeby mnie przyjeli gdzie już mdlalam więc szpital wspanialy. Ale to inna sprawa. Coś będzie się dziac lub będę w szpitalu (chodź mam nadzieje ze taka sytuacja nie będzie miala miejsca) to będę pisac napewno. Pozostaje czekać.

Gość kiniaa000
No I dziewczyny jestem w szpitalu, bol się nasilil ale tym razem po srodku! :/ ... Na szczescie mam internet w telefonie i od razu wam pisze. Narazie mnie dusili po brzuchu i pobrali krew i teraz czekam. Byle było dobrze

Gość miniRabce
Kinia trzymaj się życzę ci zdrowego maleństwa:-)a może to jakiś torbiel.?

Gość gość
A usg miałaś? Przy tak wysokiej becie wszystko będzie widać jak na dłoni.

Gość gość
A to już chyba zrobili Ci usg bo pierwsze co robią to badanie manualne a potem na usg posyłają a na końcu pobieranie krwi no ja tak miałam :)

Gość kiniaa000
Pokolei : badanie krwi i beta 38 tys. Przed tem prawie 50 tys już stwierdzili ze coś nie tak. Szybko na usg transwaginalne i tam widzę malenstwo widzialam jak było takie skulone lekarz zrobil mu zdjecie i zostawil na glownym ekranie po czym odłożył sprzęt i podszedł do biurka i to jego pytanie " nie jest pani slabo?" odpowiedzialam ze nie... Diagnoza " ciaza ektopowa jajowodowa" o 6 operujemy...

Gość gość
bardzo mi przykro :( trzymaj się!!!