Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pieluchy pampers, gorsze na promocjach?

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie mi co z tymi pieluchami pampers, kupiłam na promocji w tesco pieluchy pampers active baby 4 i nagminnie przeciekają. Kupowałam wcześniej w lidlu też na promocji i takiego problemu nie było. A poza tym po jednym siusianiu córki są tak ciężkie, że zmieniamy pieluchy co godzinę. O co chodzi, czy to podróby? gdzie kupujecie?

Gość gość
Kupuje gownie w tesco na prmocji ale nigdy nie zauwazylam by byly gorsze. Moze troszke przytyla i zle zapinasz? A moze juz sa za male,wyrosla z nich?

Gość gość
Córcia waży 10 kg i nie sądzę żeby były za małe, sami z mężem się nad tym zastanawialiśmy. Ale zauważyłam że są active baby i active baby-dry, może o to chodzi i te drugie są trochę inne, mają inne obrazki

Gość gość
Ja kiedyś tak miałam jak kupiłam w rossmanniena promocji. Tez się zastanawiałam czy coś z nimi nie tak.

Gość gość
na fb pampers pisał, że mają dwie partie pieluch i jedną muszą wyprzedać. Tylko nie pamiętam, które dają na promocje, ale wydaje mi się, że te nowsze, bo wyglądały inaczej niż z mniejszych paczek.

Gość gość
ja tylko kupowałam w tesco czy w realu w kartonach i zawsze były ok ,nigdy nie przeciekały .Kupowałam od 2do 4 .

Gość gość
Mialam z promocji i jedna i druga partie i bie byly ok. Strasza partia(chyba) ma obrazki ciemne a ta nowsza(?) takie pastelowe. Zadne mi nie przecekaly. Moze twoja corka wiecej pije?

Gość gość
Są takie same. Miałam te z lidla i z Piotra i Pawła i obie paczki są ok. Może źle zapinasz.

Gość gość
Zawsze dużo piła,a zapinaniem też raczej nie bo i ja i mama zauważyłyśmy, może na jakiś wybrak trafiłam