Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MANAGER

Polecane posty

Gość gość

Hej :) mam 21 lat i od jakiegos czasu szukam pracy, znalazlam ciekawe ogloszenie, w ktorym to poszukiwali managera do takiej jakby klubo - kawiarnii. Wyslalam sowje CV, w sumie nawet nie spodziewalam sie, ze oddzwonia, ale jednak! Zadzwonili i zaprosili mnie na rozmowe. Nie mam ZADNEGO dosiwadczenia w tym kierunku. Wczesniej pracowalam tylko dorywczo na magazynie, w sklepie. W ogloszeniu informowali, ze zapewniaja szkolenia itd. Moje pytanie czy ktos podopowie jak sie ubrac na takowa rozmowe ? Jak sie przygotowac ?

Gość gość
jak nie wiesz podstawowych rzeczy to nawet nie idż,strata twojego czasu,a i tak sie wygłupisz

Gość gość
Jakbym tak do wszystkiego podchodziła to bym chyba musiała się w domu zamknąć i nie wychodzić...

Gość gość
Zadałam proste pytanie skierowane do osób, które maja jakies pojecie o takiej pracy i mogliby podpowiedziec jak sie ubrac i ewentualnie przygotowac. 'Wyslalam im swoje Cv itd, chyba widzieli ile mam lat, gdzie wczesniej pracowalam i ze nie mam doswiadczenia w tym kierunku, a jednak oddzownili.

Gość gość
oddzwonili bo nie wiedzieli że się nawet ubrać nie potrafisz,ale jak już odkryłas w sobie te wadę to daj sobie spokój,serio

Gość gość
Widze, ze naparwde nie ma tu już zadnych normalnych osob, ktore potrafia cos podpowiedziec czy pomoc... Zycze Wam powodzenia, jezeli do wszystkiego tak podchodzicie. Rezygnujcie dalej ze wszystkiego zanim w ogole sprobujecie,a potem siedzcie i narzekajcie jak Wam źle i jak bardzo los Was pokaral...

Gość gość
ładna chociaz jesteś?