Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spójrzcie na niebo! Na wschodzie pojawił się krzyż!

Polecane posty

Gość gość
taaa krzyż na niebie..... wystarczy że przelecą dwa samoloty i zostawią smugi kondensacyjne widziałam takie coś setki razy efekt który widać na zdjęciu to dodatkowo łuna odbijająca się w chmurach od zachodzącego słońca wielkie mi rzeczy mieszkam blisko lotniska więc takie widoki mam prawie codziennie

Gość gość
hahaha samoloty lądujące i startujące nie zostawiają smug kondensacyjnych, dzieje się dopiero na wysokości kilku kilometrów

Gość gość
dajcie zdjęcie :)

Gość gość
a czy ja napisałam że mieszkam na lotnisku ? napisałam że mieszkam w okolicy lotniska więc widzę jak lądują i startują widzę te pasy kondensacyjne na niebie które zostawiają za sobą

Gość gość
to nie one zostawiają, zostawiają samoloty na wysokościach przelotowych. One zostawiają jak Ty już ich nie widzisz, jarzysz?

Gość gość
Te zdjęcia co dali są z google i ściemniaja ile wlezie debile.. Tak poza tym ja też mieszkam w okolicach lotniska nie takiego dużego tylko akrobacyjnego i też czego widzę takie kondensacje na niebie

Gość gość
farmazonisz bracie, piszę że widuję te smugi a ty nadal swoje a ci którzy widują krzyże na niebie niech się lepiej zastanowią czy to nie znak od Boga by zrobić porządek w KK z pedofilami, bo pełno tego ś****wa ukrywającego się w sutannach nie wiem komu potrzebni są przebierańcy w sukienkach którzy mają przypominać o potrzebie modlitwy, ten kto chce modli się i bez ich udziału

Gość gość
akrobatyczne zostawiają smugi innego rodzaju, specjalne

Gość gość
dajcie foto

Gość gość
To znak, że na wschodzie źle się dzieje!

Gość gość
na razie zniknął

Gość gość
18.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość to nie krzyż ale Lord Vaider _________________________________ Buahahaha...Dobre

Gość gość
Teraz jest w Chełmie!

Gość gość
znowu jest

Gość MAGILLA
Smugi chemiczne zawierajace zwiazki trujace aluminium zelazo itp macie wszystko na prison planet pl. lub you tube geoinzynieria cicha wojna potrzebne substancje do dzialania broni HAARP na nas dzialaja zabujczo aaa smuga kondensacyjna znika za samolotem 200-300metrow kierdys takich nie bylo a samoloty tez lataly USA SOJUSZNICY :)

Gość MAGILLA
Robilem zdjecia rano o 5 i na krzyz smugi rozszezajace sie za samolotem po 1h zamieniaja sie w chmure mgielke przezroczysta macie mnostwo zdjec na grafice sa to zwiazki chemiczne pozwalajace na dzialanie broni USA HAARP te zwiazki dzialaja zabujczo na nas ale ludzie zawsze byli tylko numerami nikim wiecej ten plan byl juz dawno w latach 70 juz ale od ostatnich 2 lat opryski nasilily sie a my jestesmy pryskani od 2013r suuppeerrrr nie.

Gość MAGILLA
Robilem zdjecia rano o 5 i na krzyz smugi rozszezajace sie za samolotem po 1h zamieniaja sie w chmure mgielke przezroczysta macie mnostwo zdjec na grafice sa to zwiazki chemiczne pozwalajace na dzialanie broni USA HAARP te zwiazki dzialaja zabujczo na nas ale ludzie zawsze byli tylko numerami nikim wiecej ten plan byl juz dawno w latach 70 juz ale od ostatnich 2 lat opryski nasilily sie a my jestesmy pryskani od 2013r suuppeerrrr nie zuwazcie w godzinach szczytu nad miastami lub z rana dzis jest sobota a nad moim miastem pelno smug chemitrials a ludzie spia skacowani nawet niezauwaza okropne i smutne aaa cholocaust tez byl niemozliwy tez nikt nie wierzyl