Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powiedzieć jego dziewczynie

Polecane posty

Gość gość

w mojej pracy jest facet który flirtuje z koleżanką z firmy On pracuje na magazynie ona siedzi w biurze, bez przerwy do niej przychodzi, zagaduje, żartuje, rozmawia na przerwach, widać że bardzo mu się podoba, problem w tym że on ma dziewczynę od 3 lat. Nie znam jej ale mam ochotę napisac jej na fb co wyprawia jej facet w pracy. Zastanawiam się od kilku tygodni czy to dobry pomysł.

Gość gość
Oczywiście, że tak, ja tak zawsze robię. Zapobiegłam w ten sposób kilku zdradom, ludzie się w portę opamiętali. Koniecznie napisz.

Gość gość
ale on coś robi poza rozmawianiem z nią i żartowaniem? Może po prostu się polubili a Ty nie dość, że sobie coś dopowiadasz to mu jeszcze w związku chcesz mieszać. A Ty wścibska panno zacznij pracować a nie węszyć ;/

Gość blondyna3333
a co ciebie to obchodzi? nie masz własnego życia?

Gość gość
debilka

Gość gość
Tez mam jednego kumpla w pracy, z którym częściej gadam niż z innymi, z którym często spędzam przerwy. Mamy podobne poczucie humoru i łatwo się dogadujemy. Jestem w związku i jakoś nikt nie widzi problemu (także mój facet). Zresztą co w tym dziwnego, że on woli spędzić przerwę z jakąś sympatyczną osobą niż z taką zołzą jak Ty, które są wścibskie i jeszcze za plecami kombinują?

Gość gość
po prostu widać że on z nią flirtuje, to nie jest zwykła relacja kolega - koleżanka, non stop przyłazi do naszego biura i idzie do niej, siada obok i ewidentnie flirtują, na przerwach wychodzą razem na zewnątrz, te ich uśmieszki dwuznaczne słowa o czymś świadczą. Szkoda mi jego dziewczyny bo gdyby mój facet tak się zachowywał to bym z nim od razu zerwała. To nie jest zwykłe lubienie, same z koleżankami widzimy co się dzieje i zastanwiamy czy nie powiedziec jakoś o tym jego dziewczynie.

Gość gość
niż z takimi zołzami jak Ty*

Gość blondyna3333
Tobie nie jest żal jego dziewczyny, żal ci własnego tyłka, że facet nie podrywa ciebie tylko inną koleżankę

Gość gość
wystapil u ciebie zwykly doooposcisk i tyle

Gość gość
blondyna sama flirtujesz z zajętym że takie głupoty pieprzysz! Widzę kretynko co on wyprawia i że to nie jest zwykła relacja, rozumiesz to zdanie? Nie jestem zazdrosna o jakiegoś gościa z magazynu bo jest dla mnie antypatyczny, po prostu szkoda mi jego dziewczyny że ma takiego dupka.

Gość gość
Ale Ty nie możesz czegoś "widzieć". Tobie się może coś wydawać. Więc skarbie zainteresuj się WŁASNYM życiem bo chyba jest strasznie żałosne, że musisz się wtryniać w życie innych.

Gość nhhehe
Dziewczyny, spokój! Powinnyśmy być solidarne. Zamiast skakać tutaj do oczu uczciwej dziewczynie, powinnyśmy ją wspierać z powodu jej postawy. Autorko tematu, pewnie że poinformuj. Facet zachowuje się co najmniej podejrzanie, ma inklinacje do tego żeby oszukiwać kilka kobiet naraz. Jego dziewczyna ma prawo o tym wiedzieć.

Gość gość
Taaaa ty wiesz najlepiej że mi się wydaje, mi i moim koleżankom z biura też.

Gość nhhehe
I jeszcze jedno, nie jest "wtrynianiem się w życie innych" gdy jest się mimowolnym świadkiem jakichś godów w miejscu swojej pracy.

Gość gość
gdyby ten temat założył facet i napisał że jego koleżanka z pracy która ma faceta flirtuje z jego kumplem wszyscy faceci by radzili żeby powiedzieć jej chłopakowi że jest z d***** a tutaj proszę, kobiety naskoczyły i bronią faceta. nigdy nie będziecie rządzić światem, jesteście na to za głupie.

Gość gość
nie no, najlepiej jakieś znudzone kwoki widzą coś co wydaje im się nienormalne (pewnie nigdy z żadnym mężczyzną nie gadały) i od razu będą skarżyć bo coś im się wydaje.

Gość gość
naprawdę panienki - ZAJMIJCIE SIĘ PRACĄ! Ok - jakbyś widziała, że się całują, trzymają za ręce, obejmują to ok. Ale Tobie się wydaje, że flirtują.

Gość ewa2213
w mojej pracy też jest taka sytuacja, facet kręci z koleżanką w w tamtym tygodniu przy kserze zaczął ją obmacywać :O widziałam wszystko zza przeszklonej szyby, nie mieli pojęcia że ktoś ich widzi, najlepsze jest to że on ma zonę i 36 lat a ona 20 i jest stazystką :D

Gość gość
Jakie kwoki? Mam 25 lat i cudownego faceta, siedzę w pracy po 10 godzin. Koleżanka twierdziła że widziała jak jakiś czas temu na przerwie przytulali się do siebie, sama tego nie widziałam więc nie pisze, widzę różnice miedzy kolegowaniem się a flirtowaniem. Nie chodzę za nimi więc nie wiem co robią jak wychodzą razem ale widze co się dzieje w głupim biurze, to mi wystarczy żeby stwierdzić że przegina.

jakim prawem mieszasz sie w cudze zycie?to wylacznie ich sprawa,nienawidze takich wscibskich zyczliwych,zajmij sie lepiej sobą

No ale Ty tylko "coś widzisz". Nic konkretnego. Żadnych dowodów. To trochę za mało żeby donosić bo tylko wyjdziesz na kretynkę. Zresztą co jest złego w rozmawianiu i żartowaniu? Wychodzeniu razem na przerwę? Tak naprawdę nie robią nic złego z tego co tu piszesz. Nie przyłapałaś ich na żadnym przewinieniu. Bo to, że Tobie się wydaje (a nie masz żadnych dowodów), że flirtują nie jest podstawą do mieszania się w czyjś związek. Coś co Tobie się wydaje z dystansu flirtem może być zwykłą rozmową.

Gość gość
to świetnie pracujesz, na kafe ha

Gość gość
to bardzo dobry pomysł stop k******u

Gość gość
Ok, ja wiem swoje i wiem że to nie jest zwykła znajomośc, do naszego biura przychodzą inni nasi koledzy, żartujemy, smiejemy się wygłupiamy ale to wszystko jest w granicach kolega-koleżanka, oni zachowują się inaczej. Każdy u nas w firmie to widzi i wie co się dzieje. Miałam ochotę napisać jego dziewczynie na fb z anonimowego konta żeby uważała na swojego faceta ale nie zrobię tego, sama się przekona niedługo jakiego ma faceta, mam tylko nadzieję że się w porę połapie.

Gość gość
jestem na urlopie do końca tygodnia.

Gość gość
taa jasne TU KAŻDY NA URLOPIE

Gość gość
Musisz być bardzo nudnym człowiekiem skoro na urlopie rozmyślasz o możliwym flircie obcych ludzi z pracy -.-' Współczuję Ci życia, naprawdę.

Gość blondyna3333
A dlaczego anonimowo. Jesteś taka łaskawa i pewna swoich racji, tylko co odwagi mieszadełko nie ma ? Zrób to jak cywilizowany człowiek, a nie jakieś anonimy smarować.Może w końcu ktoś cię zdrowo opierdzieli, albo założy ci sprawę w sądzie - to dorośniesz i zrozumiesz, że guzik ci do tego co robią inni.

Gość gość
blondyna ty jeszcze tu ?