Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkaaaaaaaaaaaaa

czy jestem nienormalna jeśli lubię starszych facetów

Polecane posty

Gość julkaaaaaaaaaaaaa

takich o 10, 15 lat starszych? mam 25. tacy mi sie wydają jakby bardziej odpowiedzialni , męscy bo faceci w moim wieku czasem są ok ,ale czasem to takie chłopczyki jeszcze z wyglądu i zachowania

Gość julkaaaaaaaaaaaaa
a wiele koleżanek mi sie dziwi... nawet spotykałam sie z kilkoma starszymi , teraz mam starszego... coś mnie w nich pociaga, może ta zaradność , nie chodzi tylko o kase ,ale tak ogolnie

Gość julkaaaaaaaaaaaaa
tu się mylisz akurat :P seks jest z nimi czesto lepszy jak z tymi w moim wieku...

Gość gość
masz z deklem,15 lat jest zbyt duza roznica, biorac po uwagę ze twój ojciec teoretycznie jest 5 lat starszy od takiego starego satyra, potem dziecko będziesz wychowywać sama. Po prostu obracasz się wśród głupków ale wiedz ze w twoim wieku jest sporo mądrych facetów

Gość gość
ta a starsze rodzeństwo ile ma lat?

Myślę, że jesteś normalna. Po prostu podobają Ci się dojrzali mężczyźni. Wiele par, które znam dzieli spora różnica wieku. Pamiętaj, że choć teraz różnica 10-15 lat C***asuje, później może okazać się problemem.

Gość gość
no i oczywiście zawsze będziesz kochanką bo oni już mają swoje rodziny i dzieci wiec się tak nie podniecaj stracona dla świata już jestes

Gość gość
dodam tez, ze moj ojciec tez mi sie podoba, chociaz ma juz 72lata i jest na rence...

Gość julkaaaaaaaaaaaaa
2 z nich było żonatych faktycznie ,ale ich zwiazek to była fikcja już, jeden miał narzeczoną i ją dla mnie rzucił ( ten z ktorym jestem obecnie), a jeszcze inny był przystojny i starszy 15 lat ,ale kawaler bo nie chciał sie zenić.. a dziwne bo był poukładany, dobra praca, sam potrafił gotowac , prasować itd

Gość gość
jestes młoda więc nie kumasz dlaczego taki facet nigdy się nie ożenił a jest taki poukładany, ten z kolei który zostawił pannę dla ciebie wcześniej zone dla panny to rzeczywiście dojrzały emocjonalnie i taki mądry że aż strach się bać. Pobaw się i uciekaj jeżeli w ogóle ktoś jeszcze będzie na ciebie chętny poza archiwum