Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina 1994

Co myśleć o tym ginekologu ?! Czy powinnam się zgłosić?

Polecane posty

Gość Karolina 1994

Witajcie! Wracam wlasnie od wizyty u ginekologa,jestem w 24 tc ciazy , to moja pierwsza ciąża. Wczoraj czułam tylko leciutkie ruchy mojego synka, i rzadkie., wiec dzis na wizycie poinformowałam o tym mojego ginekologa prowadzacego, a on ? Zrobił mi USG sprawdzał przepływ pępowiny , wielkośc łożyska itp. Serduszko bije , wszystko ok. Jednak powiedzaił ,ze da mi skierowanie do szpitala bo jakby cos sie stało poszedł by siedzieć.. ,,Stwierdził ze przesadzam i panikuje , ze na moim miejscu przemyslal by te skierowanie , bo tak sie zdarza i pewnie za duzo internetu czytam i ze przez to ze 14 wyszlam ze szpitala szpital nie DOSTANIE PIENIĘDZY ZA MNIE!!'' Powiedział jeszcze ze za bardzo przezywam tę ciąże i ją niszcze. Boze ludzie ja tylko poinformowałam go o tym ze czuje słabe ruchy a on afera!! Nie wiem co myslec, z dzieckiem wszystko ok , ruchy dzis troche mocniejsze, co o tym sadzicie !?

Gość bkt
szczerze to zmieniłabym lekarza:) beznadziejne podejście do pacjentki:/

Gość gość
lekarz ma rację- przesadzasz i tyle

Gość gość
Właśnie przez takie lekceważenie pacjentek tak głośno jest o tylu tragediach.

Gość gość
Powiem tak może i miał rację, że przesadzasz, dużo kobiet tak ma...ale na pewno nie powinien tak chamsko o tym mówić! tylko delikatnie, uspokoić...ja chyba bym zmieniła lekarz, no chyba że to bardzo dobry lekarz, tylko ma głupie teksty...

Gość gość
i ty i lekarz schizujecie :) zmien lekarza, nie warto sie takimi stresowac, szczegolnie w ciazy

Gość gość
ot i podejście lekarza, dla niego ciężarna to nie pacjentka ale przypadek a kobieta w ciąży ma prawo być przewrażliwiona bo tu chodzi o jej zdrowie i zdrowie jej dziecka dla lekarza liczą się tylko statystyki i przypadki a nie żywi ludzie i ich dalszy los

Gość gość
Ja jestem teraz w 33 tygodniu ciąży też około 24 tygodnia czułam słabsze ruchy dziecka. Zapytałam tutaj czy to normalne i czy powinnam iść do lekarza to większość zjechała mnie że one od razu by szły itd a jej teraz piszecie że przesadza bo poinformowała lekarza...

Gość Karolina 1994
Wcześniej było wszystko dobrze na każdej wizycie. A dziś nie wiem , stwierdził ,ze przesadzam i powinnam się uspokoić bo to dobrze nie wpływa na dziecko , i ze moze po prostu dziecko lekko kopie,albo odpoczywa duzo , ogolnie mam duzo ruchu , ucze sie jeszcze chodze do szkoły ,duzo siedze mało leże , moze to tez dlatego slabe te ruchy dodam ze jestem grubej kosci

Gość megitka8686866
Po prostu puscily mu nerwy bo pewnie codziennie ma kontakt z takimi pacjentakami ktore zaraz panikuja i akurat trafilo na Ciebie. Ale moze lepiej go zmien, nie chcialabym chodzic do lakrza ktory mnie tak potraktowqal bo jakby nie bylo to jego praca i za to mu placa wiec powinien miec szacunek do swoicj klientow.

Gość gość
megitka- pacjentów, jak zrozumiesz różnicę między pacjentem a klientem, zrozumiesz jakie pierdoły wypisujesz

Gość Karolina 1994
Bylam chyba u wszystkich ginekologów w moim miescie i ten wydaje się najlepszy ! i zawsze miałam o nim takie zdanie ! Zawsze mi wszystko podpowie,wyjasni , opisze, pokaze palcem ,ale nie wiem co dzis mu odbiło, moze dlatego ,ze bylam ze swoim nareczonym ? moze nie lubi osob 3 ..

Gość gość
skoro byłaś u wszystkich ginekologów w mieście to lekarz na 100000% miał jednak rację!

Gość Karolina 1994
Może i miał ,ale mogł to jakoś SPOKOJNIEJ wyjaśnić , a nie mieć jeszcze pretensje ,ze SZPITAL PIENIĘDZY NAWET ZA MNIE NIE DOSTANIE

Gość gość
jak to mu się pierwszy raz zdarzyło, to daj mu jeszcze szansę ;), każdy czas gada jak potłuczony ;), mój gin tez miewał takie teksty czasem, że aż mnie zatykało, ale to wspaniały lekarz i człowiek, więc się tym nie przejęłam, no ale fakt to nie były chamskie teksty, tylko raczej mocno zbędne...

Gość Karolina 1994
najważniejsze ze z maluszkiem wszystko dobrze :) może faktycznie jest leniwy :)