Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana kochanka

jak zmusić kochanka do rozwodu z żona?

Polecane posty

Gość gość
ode mnie kochanka jeszcze dostałaby w p*****l za to,ze nie przeszkadzało jej moje istnienie a potem wzięłabym się za mojego zdradzajacego gada nie byłoby zmiłuj się

Gość gość42
Posłuchaj .Na cudzym nieszczęściu swojego nigdy nie zbudujesz!Mój maz miał kochanke przez ponad dwa lata.Ona nawet żeby Go zatrzymać zaszła celowo z nim w ciążę.Mnie powiadomiła o tym wszystkim telefonicznie jej siostra.I wiesz jaki jest efekt?-Ona została z bękartem sama,bo On nigdy nie miał zamiaru z nia być.Jak sam mi w kółko tłumaczy-to był tylko seks.Nie ma kontaktu ani z nia ani z Tym dzieckiem.A ja -kopnełam go w d...I do dzis klęczy i jęczy jak mnie i tylko mnie kochał i kocha i zrobi wszystko,żeby do mnie mógł wrócić.Tak kończą takie larwy jak Ty!Po mimo,że mógł do niej swobodnie odejsc-to wolał byc sam niż z Nią.A jakoś przez dwa lata latał do niej jak pies do suki.Więc się zastanów czy warto być tak głupia i słuchać tych idiotycznych rad- O ZAJŚCIU z nim w ciążę,czy nie lepiej poukładać sobie zycie z wolnym facetem i mieć czyste sumienie?Życzę rozsądnej decyzji!

Gość gość
nie zmusisz go do rozwodu,bo jeśli jest katolikiem nie opuści zony

Gość gość
Autorko,powiedziałaś "a" to powiedz "b" Wysłałaś smsa zonie kochanka z informacją,że ją zdradza więc to logiczne,ze żona chce wiedzieć czy to prawda czy tylko taki głupi żart.Odbierz w koncu ten tel i porozmawiaj z jego żoną bo niestety ale ona nie odpuści.

Gość gość
sa i takie szmaty,które idą w zaparte,ze nie k***i sie z cudzym mężem,a żona i tak przypilnuje to samo będzie z tobą,teraz jej ruch,drżyj d****o

Gość gość
ha ha ha ... fajnie zrobilas , teraz dostaniesz w zeby od niej i od niego :P nalezy ci sie

Gość gość
autorko jesteś trochę glupia..... nie musisz zacząć dzialac. gdyby Cie kochal to już dawno temu by od niej odszedł, ale spojrz z drugiej strony, co to za facet który zdradza:o z Toba mogloby być to samo. Pewnie mlodsza jesteś od zony? ;>

Gość gość
Mój mąż ma dziecko z kochanką, ze mną nie sypia i rozwodu też nie chce bo przypomniał sobie że jest katolikiem, że ma ze mną ślub, dzieci, kredyt, firmę... i powiem szczerze mnie upokorzył ale nie chciałbym być na miejscu tej dziewczyny

Gość gość
"(...)I tak jak dzika bestia pożera owce, tak ogień piekielny pożera potępieńców, z tą jednak różnicą, iż nigdy nie spowoduje ich śmierci. „Głupcy”, powiedział św. Piotr Damiani adresując do rozwiąz-łych, „kontynuujcie, kontynuujcie rozpustę swojego ciała; przyjdzie dzień, kiedy nieczystość, jak smoła, będzie odżywiać i zwiększać w waszych wnętrznościach pożogę torturującą was w piekle.” Święty Hieronim powiedział, że ten ogień przyniesie ze sobą wszystkie bóle i cierpienia, jakim ludzie byli poddawani na tej ziemi, czy to bóle w boku, bóle głowy, bóle wnętrzności, czy bóle nerwów. Musimy przy tym pamiętać, że całe cierpienie, z jakim się spotykamy na tej ziemi jest, jak to powiedział św. Jan Chryzostom, niczym innym, jak tylko cieniem bólów piekielnych.(...)

Gość gość
jestes workiem na sperme... zony nie zostawi...

Gość gość
czepiacie się tych kochanek jakby całe zło świata to ich wina, to mężuś ma żonę i mężuś powinien być żonie wierny, głupie gadki- nie niszcz komuś zycia bla bla bla, to mąż je zniszczył że polazł do innej, często nawet te kochanki nie wiedzą że dzielą cudownego faceta z żoną, kochanki też się zakochują, a wiadomo jak to zakochana kobieta, racjonalnie nie myśli, a Ty autorko jak już zrobiłas krok i wysłałaś esa to odbierz tel i spokojnie jej powiedz co i jak no i nie zapomnij nam napisać:)

Gość gość
a no i wybij sobie z głowy pomysł ciąży bo sama z dzieckiem zostaniesz, jak przez tyle czasu się nie zdecydował to już dooopa nie odejdzie od niej, nawet jak jej powiesz o romansie, za dużo czasu to trwało, jakby cię kochał to chciałby ciągle z tobą być, a nie pare minut ci poświęcić w wiadomym celu

Gość gość
jak ktoras chce byc kochanka to niech sobie bedzie i niech siedzi cicho zeby sie nie wydalo :( czy musi koniecznie jeszcze innym niszczyc zycie ? bo ona chce go miec to musi zniszczyc rodzine? przy tym niszczy sama siebie :(

Gość gość
no i co odebrałaś ten tel w końcu, nie trzymaj ludzi w niepewności:)

Gość gość
no i co?

Gość gość
jaka prymitywna dziewoja! nie ośmieszaj się kretynko!

Gość gość
Po co on ma sie z nią rozwodzić? Ma i ciebie i ja.Wygodnie mu.A ty sie ludz naiwniaro.

Gość juz nie kochanka a narzeczona
Witajcie Nie odebrałam wtedy telefonu, była żona przestała wydzwaniać. Mój facet miał potem do mnie o to pretensje, ale wyparłam się - uwierzył mi. Zastosowałam się do Waszych rad i zaszłam w ciążę :) Teraz on jest po rozwodzie , mamy swoją kochaną niunię i oświadczył mi się !!!! ❤️ Jestem najszczęśliwsza narzeczoną na świecie Warto było czekać tyle lat

Gość gość
No i cieszę się ze Ci wyszło

Dziękuję :) ❤️ Warto było tyle lat walczyć o swoje szczęście

Gość gość
Niunia ma już pół roku?

Tak ❤️

Gość gość
Dlaczego kobiety polskie to takie glupie naiwne c**y wystarczy im powiedziec doslownie cokolwiek no nie wiem juz jak mozna tak naiwny umysl miec chyba schowany w c***e 555 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
większość z nich to szmaty,zero zasad,uganiają się za cudzymi mężami bo żaden wolny nie ma ochoty na paszteciarę

Gość gość
Niech tu glupie zdradzane zonki nie pisza,bo nie wiedza jak ich maz sie lajdaczy i co obiecuje juz nie mowiac o tym jak sie wyraza o zonie .Mezczyzni ktorzy zdradzaja to zwykli oszusci,ktorzy niszcza kobiety obiecankami zeby tylko mieli wygodnie -zona w domu do roboty -kochanka na uciechy. Kobiety biora sie za lby .i o to im chodzi.niech walcza cipki -jaki ja jestem wspanialy! a dla nich WYGOGNE ZYCIE -TO TYLKO KOCHAJA,po co rozwod!PO CO PROBLEMY: Kobiety powinny byc nie rywalkami a raczej usiasc razem i porozmawiac o jego wybrykach uczciwie .Niech sie dowie zona co mowi do kochanki i niech sie dowie kochanka co mowi do zony.WTEDY SIE OKAZE KTO JEST NAJWIEKSZA SZMATA W TYM TROJKACIE!

Gość gość
Lepiej go zostaw bo juz ci grozil,nie chcesz chyba zeby cie gdzies w lesie martwa znalezli .

Gość gość
tak tak moje zonusie nie wiecie ze jedynym wrogiem w tym trojkacie jest wasz maz,a kochanka i zonusia to tylko zaspakajanie potrzeb tak jak KLOZET. Zo na to pojemniejszy klozet dlatego trwalszy.Zapomnijcie o milosci! ONI NIE UMIEJA KOCHAC! LICZY SIE WYGODA I SEX RESZTA TO ZLUDZENIA: