Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata e

Mam doła przez kochanke ..

Polecane posty

Gość agata e

Kochanka brata wprowadza mnie w doła, bo nie dośc , że uwiodła mojego brata,a mój brat dał się uwieść. Dodam, że wiedziała, że ma żonę i dziecko, bo pełnił wysokie stanowisko był znany i bogaty. Teraz na imprezach rodzinnych mój brat po rozwodzie z żona przychodzi z kochanką, a ta stroi minki do mojego meza, ucina sobie z nim pogawędki, mój mąz ostatnio wychwalał ją jak sie napił na imprezie rodzinnej,jaka to nie jest milutka i sympatyczniutka, jaka ładna itd. a mi było przykro i byłam zazdrosna! Dla mnie ona jest typem słodkiej idiotki, głupio sie chichocze, z byle żartu kazdego faceta, mizdrzy sie, ubiera obcisłe ciuchy i nosi stringi, ktore jej wystaja znad spodni, Czy to normalne, zebyłam zazdrosna? czy nie powinnam byc zazdrosna, skoro mu ufam? Jednak ona jest rodzajem cwaniary, manipulantki i intrygantki, Miła owszem jest na zewnątrz, ale dobrze, wiem jak skarży nieraz na mnie mojemu braciszkowi! Zamiast mi powiedzieć w oczy, to ona leci do mojego brata, a ten mnie wyzywa, za to, ze np. spozniłam sie na spotkanie z nia, lub odmówiłam jej wizytę bo dziecko mi zachorowało. Mam ochote urwać z nią kontakt. Dlatego, ze nie czuję się komfortowo, gdy moj maz z nia flirtuje, a ona z nim, tym bardziej, ze nie moge sie w zaden sposob wtedy zemscic(bo jak na bracie swoim?)

Gość agata e
Dla mnie przez kilkanascie lat autorytetem i dobra znajomą była była żona mojego brata, ktora zostawił z dzieckiem, dla młodszej... Tamta miała klasa, mój brat był jej 1-wszym męzczyzną i nie była taka jakby to powiedziec zdesperowana, miała charakter, mowiłą co myslała, szczera , ta jest do wszystkich milutka, a po katach obgaduje. Moja była bratowa, miała styl i klasę. Była wierna mojemy bratu, a on ja w ..ch... zrobił. Cały czas nie moge uwierzyc, ze brat rzucił moja bratowej, dla laski w białych kozaczkach, ktorej głownym tematem rozmow sa operacje plastyczne i kasa ,czy ciuchy

Gość agata e
Przykład w dzien imienin mojego męza, zadzwoniłam zeby nie przyjezdzali, bo mi dziecko na rozwolenie zachorowało, rozmawiałam z nia była milutka i wszystko sobie wyjasnilismy, niby oki oki mowiła, ze rozumie.. za 3 godziny (a z bratem nie rozmawiałam), dostaje smsa od brata, że "dziękuje, ze mu tak ch...jowo spieprzyłam dzień, ze mogli sobie wyjazd zaplanowac, a tak nastawiali sie na mojego meza urodziny , zarcie i picie" ja odpisałam" jestes egoistką, choroba dziecka nie wybiera, chyba, ze chcecie chlac gdy moje dziecko płacze z bolu brzucha" kto jak myslicie naskarzył braciszkowi?ze na imprezke nie bedzie mogł wleciec? cwaniara, ta miła ...miluśińska kochanka braciszka

Gość gość
dyskusja erotyczna jest w innym miejscu na tym forum.

Gość agata e
jaka dyskusja erotyczna? co to ma z erotyką wspolnego?

Gość gość
Urwij z ta szmata kontakt!!! Nie mowie ze twoj maz da sie jej uwiesc ale roznie bywa, lepiej odbic od takiej d*****.

Gość gość
Typ falszywej suki, niedlugo twoj brat otworzy oczy, oby tylko nie za późno. A ty najlepiej powinnas urwac kontakt, widać ze suka mysli o sobie zeby tylko zabalowac a wasze dziecko ma w nosie podla sucz.kazdy normalny czlowiek zrozumial by gdyby impreza byla odwolana z powodu choroby dziecka.

Gość agata e
Sorry, ale jak był pogrzeb mojej siostry to ona, była wkurzona, ze nie moze sobie imprezy urodzinowej zrobic :( no to wez, to raczej troche słodka idiotka ,ktora nie rozumie czegos, jak żal , smutek po bliskich , tylko licza sie imprezki, rozowe ubranka ale sorry, moj brat tez sam jest sobie winien, ja nie uwazam, ze ona jest winna wszystkim krzywdom tego swiata, jest troche pusta i dlatego tak postepuje, ale moj brat gdzie ma oczy, uszy? Zone miał piekna...z klasa, dbała o niego, faceci na starosc głupieja..

Gość agata e
a mój mąz jest fałszywy, zawsze mi na osobnosci, mowi, o nich rzeczy rozne, ze sa chamscy, ze to, ze ona sie jak diotka zachowuje, ale nigdy nie zwrocił im prosto w oczy uwagi, a do niej wręcz jest milusiński , bo on sam jak mówi, jak o na jest do niego miła to on sie jej odwdzięcza, Jednak to nie w jego stylu, bo do innnych naszych kolezanek, jest normalny, zartuje itd, czasem nawet cos uszczyliwego powie, wiem, ze ona jest słodka idiotka i dla niej sie licza komplementy itd. ale bez przesady, przeciez widac ze jest fałszywa i skarzy na mnie braciszkowi, zamiast mi w oczy powiedziec i to jest to jej bycie milutką:) niecierpie takich fałszywych ludzikow

Gość gość
no ale nie rozumie... gdzie ten dół? kochanka ci go wykopała? gdzie, w ogrodzie, na działce? zawsze można zasypać

Gość agata e
dół jesli nie wiesz potocznie, to chandra... nie rozumiesz?

Gość gość
aaa, rozumie :) odpuść sobie, szkoda nerwów, skoro nie masz na to wpływu

Gość gość
Jest kilka sposobów zemsty :) Np. odnów kontakt ze szwagierką, aby wasze dzieci spędzały ze sobą czas, jak na kuzynów przystało :) poruszaj podczas imprez miłe wspomnienia z przeszłości(sprzed ery widźmy) np. wspólne urlopy czy wyprawy na kajakach, opowiadaj zabawne anegdoty z tym związane

Gość gość
Pokaż jej foto

Gość agata e
w DODATKU DZISIAJ DZWONIli i chcieli się spotkac, oni non-stop chca się spotykac, bo mój mąz włazi im w dupsko