Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę dostać pracę w mediach i być np prezenterką pogody :)

Polecane posty

Gość gość

Kto z was wie jak tam sie dostac ? Urode mam :D Tak sobie mysle, ze telewizja to moje przeznaczenie, nie wiem co chce robic w zyciu, wszystko mnie szybko nudzi, na studia nie poszłam bo nie wiedziałam na jakie. Taka praca by mi odpowiadala, lezec****achnieć, udzielac wywiadów, usmiechac sie do kamery :) Byc prezenterką pogody, aktorką w serialu np Rodzinka PL, jakies malolaty mogą to czemu nie ja ? ;) bycie celebrytką jest fajne, tylko jak wepchac sie w towarzystwo ? Myslalam, zeby na poczatek zaistniec w internecie na YT i fejsie

Gość gość
daj doopy jakiemus bogaczowi

Wszystko tylko nie kariera pogodynki... 1. zero szans na awans 2. bardzo małe wynagrodzenie 3. większość wynagrodzenia idzie Ci na stroje, bo nie możesz pokazać się w tym samym dwa razy z rzędu.. I nie, nie dostajesz zwykle ubrań od producentów programu. Lepiej skończyć dziennikarstwo, postarać się o staż (nawet bezpłatny) lub praktyki i w ten sposób próbować zahaczyć w tej branży.

Gość gość
dziennikarką nie chce byc, kiedys jak bylam mala to tak, bardzo chcialam byc dziennikarką, latac z dyktafonem, szukac wielkich afer ale teraz? Chcialabym byc po prostu znana, grac w serialu, moze byc nawet jakis gniot typu wspomniana przeze mnie Rodzinka pl. Jak do tego serialu dostały się te małolaty ? Maciej Musiał i reszta ? albo ta nowa gowniara w Na dobre i na złe, Karczmarczyk, grala w Galeriankach. Czy są organizowane jakies castingi ? Przegladalam ogloszenie warszawskie i owszem oglasza sie czesto TVN, ale szukają głupków do programu typu Ukryta Prawda czy W11 :O

Gość gość
Napisz proszę autorko, że żartujesz...

Gość gość
nie zartuje

Gość gość
uppppppp

Gość gość
Chodz na castingi, jesli jestes fajna to cie zauwazą

Gość gość
lepiej idź do trudnych spraw, przynajmniej będzie sława :D