Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam i nie moge

szukam piosenki ktos pomoze?

Polecane posty

Gość szukam i nie moge

szukam piosenki uslyszanej w zeszlym roku w polsce, chyba na vivie-teledysk zaczyna sie tak ze na jakies plazy lezy dziewczyny chyba w kapeluszu(ale tego nie jestem pewna) gdzies na gorze przelatuje samolot...bardzo taneczna nie wiem czy to dance czy house wpadajaca w ucho-ktos ma pomysl?z gory dziekuje:)

Gość jennyana
Ja tez szukam ale nie pamiętam tytułu .... To kawałek bardzo stary ... W refrenie jest cos takiego oj nai nai naj... Typ rasta w pole ial Do Rosji i tam niby wywiad Kręcony z nim i jest tez typiara która z nim śpiewa... Nie wiem czemu ale wydaje mi się ze to z jakiś igrzysk olimpiady czy tego rodzaju imprezy

Gość szukam i nie moge
nie mam pojecia szczerze mowiac czy to stary kawalek -widzialam przypadkiem na wakacjach,styl mega klubowy jak dla mnie.moze ktos pomoze?wiem ze malo szczegolow ale nic wiecej nie pamitam cholera:(((

Gość gość
malo szczegolow ale moze ktos pomoze:)

Gość trampam pam
....

Gość gość
a ja szukam dla przyjaciela tego: śpiewa kobieta, młoda /chyba/ towarzyszy Jej chórek w tle, chyba francuskie, pomoże ktoś? jak określił mój przyjaciel Jej śpiew był anielski. mało szczegółów, wiem, szukałam w necie, pytałam koleżanek i nic. proszę pomóżcie. z góry dziękuję. :)

Gość gość
no ale co to za piosenka-wolna szybka?stara nowa?jestes pewny ze to francuski?