Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lololo11111

Rozmowy w toku teraz zobaczcie na tvn!!

Polecane posty

Gość Lololo11111

Jest babka, ktora byla w ukrytej prawdzie i u sablewskiej. Czy tvn ma aktorów do swoich programów?

Gość gość
jasne :) to jest wszystko pod publiczke dlatego nie ogladam tych glupot

Gość gość
że niby 15 latka mialaby mieszkac z chłopakiem?! :O ja bym nie pozwolila na to, toż to dzieci są.

Gość gość
O ZGROZO takie dzieci z chlopakami ,w życiu bym się nie zgodziła !! Swiat upadl na glowe !!

Gość gość
oł em dżi....

Gość gość
wiesz jak jest,mam córkę którą podziwiam za wytrwałość,w swoim stylu(bez stylu)ubierania się woli wieśniackie stare dresowe spodnie do tego koszulka i bluza jakieś trampki czy adidasy czapka na uszach i cała ona,gdy mówię ubierz się ładniej fajniej ona mówi eeeeeeeeeeetam w tym mi wygodnie,a koleżanki jak te lale kolczyki jak u zwierząt;) obcas,mini,gołe plecy,chodzenie z chłopakami,pocięte nadgarstki z powodu zawodów miłosnych,a wiesz ile mają lat w tym roku 13....i potem dzieci mają dzieci.

Gość gość
Napisałam maila do Sablewskiej, bo mam ją w znajomych na fejsbuku i odpisała mi żebym się uspokoiła, no kretynka jedna. Robi w wała w dziewczyny w Polsce, to okazuje się wszystko jest ustawką. Tę babę widziałam też u Sablewskiej i w jakichś "Trudnych sprawach" czy "Ukrytej prawdzie". Ale nas robą w jajo. Odpisałam Sablewskiej, że jeszcze na wiosnę jej się udało, ale na jesień napewno Miszczak już nie zatwierdzi jej kłamliwego programu. Bojkotujmy dziewczyny program Sablewskiej !

Gość gość
weź się za gotowanie i wychowanie dzieci, zeby w pieluchy nie lały do pieciu lat,a nie bojkotujesz Sablewską!

Gość Sojane
Droga pani Ewo. Bylam zawsze pani fanka.Ogladalam programy,wiele,wiele lat.Kiedys podobaly mi sie bardzo,ale teraz,jestem zbulwersowana.Jak bardzo zmienil sie swiat i mlodziez.Te programy sa teraz,zupelnie inne. Dzisiaj ogladalam program w ktorym,15-letnia dziewczyna,chce zamieszkac z chlopakiem 14-letnim,no na litosc boska,przeciez to sa dzieci.Co oni wiedza o zyciu? Dlaczego publicznosc nie zabiera glosu,i nie wypowiada sie na te tematy,kiedys tak bylo. Ja mieszkam w Holandii 21 lat,znam duzo mlodych ludzi.Ale ta mlodziez w wieku 17,18 lat,moze razem zamieszkac,ale musza miec prace i utrzymywac sie z wlasnych dochodow,a nie oczekiwac,ze mamusia bedzie wszystko oplacac.Nie macie wstydu dziewczyny.