Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asssik

dziewczyny, co mam myśleć?

Polecane posty

Gość Asssik

Mój mąż dostał propozycje wyjazdu do Niemiec na trzy miesiące, oczywiscie z pracy, mam go puszczać na tak długo?! Mam dziwne przeczucia, że na takich wyjazdach faceci zdradzają swoje kobiety... :(

Gość gość
jedz z nim nie wiem jaki twoj maz i z kim bedzie na tym wyjezdzie ale wiem jedno ....czasami faceci zachowuja sie jak dzieci albo jak psy spuszczone z lancucha jak przyjezdzaja do DE to pierwsze co to....a idziemy zobaczyc jak wygladaja burdele i d***** :D niby w zartach ale czesto nie konczy sie tylko na tym :O

Gość Sylvia ta dobra
Ale masz zaufanie do męża... żałosne. Na smyczy go wyprowadzaj najlepiej. Jak ma cię zdradzić to zdradzi i nie musi wyjeżdżać na koniec świata cymbale.

Gość gość
pocieszaj sie Sylwiatko :) pieprzysz az nie milo a potem nie dziwota ze przylatuja takie jak ty i placza na forach maaaaz mnie zdradziiiil aaaaa buuuu podstawa zaufania kontrola dziecko drogie ! jeszcze cie zycie nauczy ze d**erele wypisywane i gloszone wszem i wobec na nic sie zdaja w starciu z zyciem realnym

Gość Asssik
Ciekawe czy mówiła byś tak samo gdyby chodziło o twojego, ja mam zaufanie do meza, ale dla faceta 3 miesiące bez kobiety i seksu to koszmar...

Gość gość
i co by nie pisac ze zdradzic moze wszedzie ....moze sobie kazdy gadac co chce ! takie wyjazdy czy kazde inne to jednak jest inna okazja jak na co dzien w domu ;) i nie dajcie sobie Kobiety wmowic tych pop*****l o zaufaniu o tym ze zdradzic moze nawet przed domem ! owszem moze ale jeszcze raz napisze ...tego typu okazje sa inne od tych "pod domem "

Gość Asssik
Czyli mam racje, że lepiej go nie puszczać? Niestety nie moge pojechac z nim :(

Gość gość
nie wiem Ty go znasz lepiej wiesz z kim jedzie co bedzie tam robil powiem jedno jest ciezko :) wiem bo widze to tutaj na co dzien

Gość Asssik
No wiem właśnie, cóż dzięki :)

Gość gość
To długo, nie możesz jechać z nim. Jeśli nie to przemyśl. Facet jak ma ochotę zdradzić, nie musi jechać do niemiec. Mój mógłby jechać nawet na rok:) ale bym odpoczęła.

Gość Asssik
Mój twierdzi, że będzie przyjeżdżał na weekendy, a mamy córkę wiec myślę, że dotrzyma slowa :)