Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fruziaq

szansa na ciąże?

Polecane posty

Gość fruziaq

Drogie forumowiczki, mam do was pare pytan, mam nadzieje, ze bedziecie wyrozumiale i odpowiecie na moje pytania. Staramy sie z mezem o dziecko, cykle mam nieregiralne, ostatnie moje miesiaczki mialam 2go stycznia, 23go stycznia, w lutym nie mialam a w marcu mialam 1go. 11go dnia cyklu czyli 11go marca kochalam sie z mezem i doszedl we mnie, myslicie ze jest jakas szansa na dzidzie? Mam nadzieje ze tak. Minal dopiero tydzien, najgorsze ze nie wiem kiedy powinnam dostac nastepny okres. Tak bardzo chcialabym zrobic juz test..co myslicie?

Gość gość
A co ty raz w miesiacu sie bzykniesz i myslisz ze ot tak zajdziesz? jak masz nieregularne cykle to watpie. Jeden cykl ok 20 dni, drugi ponad 30. Nawet nie wiesz czy w ogole masz owu. Przy takich rozjechanych cyklach to szczerze watpie.

Gość gość
Jeśli masz nieregularne cykle i staracie się o dziecko, to powinnaś wyznaczać sobie owulację. Dzięki temu będziecie wiedzieć w które dni może dojść do zapłodnienia. Ja używałam Afrodyty na ślinę, to taki tester dni płodnych. Myślę, że u Ciebie też by się sprawdził.