Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwaga na nowy interfejs poczty o2!!!

Polecane posty

Gość gość

Jeśli ktoś ma pocztę na o2, to niech lepiej zmieni interfejs na stary, zwłaszcza jak ma ważne kopie robocze, ponieważ nowy nie wczytuje tekstu z kopii roboczych, a po pewnym czasie, jeśli ktoś czekał aż tekst się wczyta, usuwa go bezpowrotnie. Czytajcie zanim sługuski Brańskiego usuną temat.

Gość gość
up!

Gość gość
mi normalnie wczytuje kopie robocze na nowym interfejsie

Gość gość
Może mi nie wczytuje dlatego, że nadal używam XPeka i ogólnie rzecz biorąc, mój komp był kupowany w lipcu 2002.

Gość gość
Mi się dzis ukazały jakies stare wiadomosci z grudnia,a wyswietka mi sie,ze mam 6 nowych wiadomosci,ale ich nie widac. co mam zrobic?;/

Gość gość
nowa poczta na tlenie jest beznadziejna. jeśli się nie wycofają z tego pomysłu będę zmuszona zmienić pocztę. Pozdrawiam twórców tego idiotycznego pomysłu.

Gość piotr s
Nowy interfejs poczty O2 jest beznadziejny, prędkość i wydajność spadła, a wyszukiwanie fraz w emailach nie działa, lub działa tylko w ograniczonym zakresie, porażka. Kto wie jak wrócić do starej wersji?

Gość gość
ja używam outlook express i całą pocztę odbieram jednym kliknięciem myszki

Gość gość
Nowy tlen to generalnie poroniony pomysł. Nic nie działa tak, jak powinno. Nie mogę praktycznie korzystać z poczty na telefonie. Nie mam możliwości zaznaczania wiadomości i usuwania ich . Jest to możliwe jedynie po otworzeniu konkretnej wiadomości i po wielu minutach męczarni da się zrobić. Nie mogę też dodać adresu e-mail do znajomych. Wyszukiwanie wiadomości również nie działa. W zasadzie możliwe jest tylko otwieranie i czytanie maili :-\ Syf straszny.

Gość rob_5
Nowa poczta o2 rzeczywiście jest słaba. Wyszukiwanie fraz nie działa w ogóle, a wyszukiwanie pojedynczych słów jest wadliwe, bo nie znajduje wszystkich wyników. Jeśli nie naprawią tego w najbliższym czasie, rezygnuję z ich poczty.

Gość Srogo_wkurzona
Ja już zrezygnowałam z o2 i jestem zadowolona z nowej poczty. Stara na o2 sobie jest, ale traktuję ją jako śmietnik i podaję, kiedy np. loguję się do jakiegoś sklepu internetowego. Wchodząc na pocztę o2 atakuje mnie spam. Jest nieprzejrzysta, nie wiadomo gdzie co jest, nie ma opcji wyszukiwania, filtr spamu nie działa. Jak muszę coś napisać z tej poczty to mnie cholera bierze. Klikam kilka razy "wyślij" i nic. Dodatkowo nie wysyła załączników, a często też całych wiadomości. Jeśli macie wysłać coś ważnego to nie z poczty o2! Bo nie dojdzie. Gdybym z tej poczty wysyłała projekty do wykładowców, to pewnie bym sesji nie zaliczyła.

Gość F22
kilka razy zgłaszałem problemy ale bez jakichkolwiek rezultatow Nic się nie poprawia. O2 idzie na dno

Gość poczta o2

...ić pocztę o2