Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból po rozstaniu

Polecane posty

Gość gość

Witam nie pisalam nigdy na takim forum ale naprawdę potrzebuje sie wygadać. Mam 20 lat zostawil mnie chlopak z którym wiązałam wiele wspólnych planow nie potrafie sie z tym pogodzić. Bylismy ze sobą trzy lata temu myslalam ze mu zależy powtarzam mi to na każdym kroku po czym zostawil mnie bez slowa wyjasnienia. Odzywal sie za każdym razem gdy juz o nim zapominalam jednak bez większych deklaracji. Pól Roku temu spotkaliśmy sie porozmawiac powspominać stare czasy, spotykaliśmy sie coraz częściej i częściej aż doszlo do tego ze zaczelismy byc ze sobą na powaznie. Obiecal ml ze sie zmienil ze ztezygnuje ze swojego rozrywkowego zycia (alkohol, dziewczyny) ulozymy sobie wszystko od nowa i faktycznie bylo wszystko idealnie kazda wolna chwile spedzal ze mna przestal imprezowac, jezeli wychodzil gdzie kolwiek to Tylko ze mna. Wyjezdzal do pracy za granica chociaz nie przeszkadzali mi to poniewaz codziennie dzwonil po kilka razy, pisal i ciągle mówil jaka jestem ważna. Mielismy wspolne plany aby wziasc slub i zamieszkać razem. Tym razem kiedy wrocil przestal sie ze mna kontaktować nie dzwonil nie odbieral moich telefonów nic. Kiedy wkoncu udalo mi sie uprosić go o spotkanie powiedział mi ze lepiej będzie dla mnie jak sie rozstaniemy,on sie nie nadaje do poważnych związków kocha mnie i nie chce mnie zdradzać a inaczej by nie potrafil, chce sie bawic i nie potrafi sie zmienić. Najgorsze jest w tym to ze caly mój swiat sie zawalil podjol decyzje a ja nie daje sobie rady. Jak mozna kogoś kochac i nie chciec z nim byc? Co wy o tym wszystkim sadzicie?

Gość gość
ma 20 lat i swiat jej sie zawalil...hmmm widac jak jeszcze bardzo jestes mloda i jeszcze bardziej nie dojrzala. twoj swiat dopiero sie co sie zaczal ksztaltowac...a nie ze juz sie skonczyl...no ale coz..masz tylko 20 lat i o tym jeszcze nie wiesz...powodzenia.

Gość gość
Przestań się za nim uganiać - on się nie nadaje do związku, i nie chce związku.

Gość gość
ma cie w d***e. ma inna. proste. i nie wierz w te bajeczki. a gdybym miala 20 lat, to bym byla najszczesiwsza na swiecie. teraz zaluje,ze wlasnie nie przeszlo mi to zauroczenie moje... tylko trwalo do 26 lat. ;/ radze ci - olej!!!!!!!!!!!

Gość gość
Zamiast się dręczyć wspomnieniami weź się lepiej za działanie, pracę i inne sprawy, im szybciej o tym zapomnisz tym lepiej dla Ciebie. A jesli jednak uzna , że warto to sam spróbuje to naprawić ale to teraz on musi udowodnic ze mu zależy...Twoim zdaniem był tak wartościowy? W czym?