Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozsypka

zauroczenie instruktorem

Polecane posty

Gość rozsypka

Cześć, piszę bo nie wiem co mam myśleć może mi pomożecie. Robiłam niedawno prawko i miałam jazdy z facetem, znałam go już wcześniej bo to znajomy mojego rodzeństwa więc nie miałam kłopotu z nawiązaniem z nim kontaktu. Początkowo jazdy jak jazdy, później na mojego instruktora jak na faceta z którym można by było co nieco zacząć. ustawiałam z nim jazdy, później udało mi się ogarnąć tak że jazdy miałam w niedziele. Kilka wymienionych wiadomości na facebook'u. Nic nadzwyczajnego prawda? Ale sama nie wiem kiedy jego eLki wypatrywałam na ulicach. Niestety po zdanym egzaminie kontakt się urwał, jestem odważną kobietą i w sumie nie ma dla mnie rzeczy nie możliwych, ale napisanie mu prawdy o tym co naprawdę czuję mnie po prostu niszczyło. Napisałam list, wszystko dokładnie opisując ale nie podpisując się, później kilka wiadomości z innego numeru. Wiem głupota totalna ;< ale czego się nie robi dla miłości ;) Po długim czasie oczekiwania, stwierdziłam że pójdę do wróżki. Poszłam. Kilka pytań - wszystko na tak karty wróżą związek, nadal cisza. Od momentu pierwszej wizyty u wróżki byłam jeszcze kilka razy u niej, u innej i wróżby telefoniczne (nie na jakimś ezo.tv, wróżbita Maciej tu się nie mieszał;) ) wszystkie mówią że to będzie wielka miłość. Ostatnia napisała mi maila że nie ma szans na związek. A ja już nie wiem co mam robić. Poza przypadkowymi spotkaniami na ulicach gdy On ma jazdy nie ma nic. Co mam robić ?! ;<

Gość rozsypka
jest dużo straszy ode mnie bo ja mam 19 a on 29 czyli 10 lat ;< Mi to nie przeszkadza. A wiem że miał nieciekawą przeszłość z kobietami. to muszę dodać jeszcze.