Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metalówaa1994zbanowana

Ciekawe co se ludzie myślą gdy widza mnie w autobusie

Polecane posty

Gość metalówaa1994zbanowana

siedzi se ruda laska w autobusie i czyta książke a tu z jej słuchawek dobiega wyraxny i mocnydźwięk ostrej thrash/death metalowej muzyki :classic_cool: co myślicie gdy widzicie taki widok.

Gość gość
Kiedy jej uszy od tego łoskotu odpadną . A ty nie jesteś ruda tylko farbowana.

Gość gość
Obojętne jakiej muzyki ktoś słucha, ale jeśli jest to słyszalne dla otoczenia to znaczy, że ten koś jest niewychowanym burakiem.

Gość gość
Że książka jest dla szpanu, bo nie uwierzę, że da się skupić na jej treści słuchając łomotu. Dla jasności, sama lubię czytać i lubię ciężką muzykę.

Gość gość
Że nie stać jej na samochód, skoro autobusem popyla:) Ale w aucie nie mogłaby udawać że czyta, żeby na intelektualistkę wyglądać...

Gość gość
A na mnie nikt nie zwraca uwagi w autobusie, tylko co najwyżej na moje thrasherskie adidaski (dla niewtajemniczonych białe za kostkę z wielkimi jęzorami). ;)

Gość gość
Jak nie umiesz nie przeszkadzać innym to idź z buta. W miejscu publicznym trzeba umieć się zachować.

Gość gość
no to zachowuj się kulturalnie. A nie jak burak.

Ehh te normy kulturowe, bekać głośno po piwie na ulicy nie można, słuchać muzyki na słuchawkach przez które słyszą muzyke współpasażerowie nie można, po co sie ograniczać jakimis normami kulturowymi :classic_cool:

Gość gość
Tak, dziecko, masz słuchać metalu cicho w miejscu publicznym, jakim jest autobus- a skoro ci to nie pasuje, to nie słuchaj go wcale poza domem, podstawy kultury się kłaniają.

Gość gość
Chodź, beknę ci prosto w nos i zmuszę do słuchania disco polo głośno, bo mi to pasuje. Piszesz się?

Gość gość
Babę ze wsi zabierzesz ale wsi z baby kijem nie wygonisz. Kulfa seiczento i pseudo muzyka . Siara jak 150

Gość gość
Mieszkam w Niemczech i tutaj zasady korzystania z komunikacji miejskiej sa jasno okreslone, np. w metrze czy autobusie nie wolno jesc (chodzi o zapach), sluchac glosno muzyki (w sluchawkach tez), miec plecaka na plecach itd. Jesli ktos nie przestrzega, zawsze znajdzie sie ktos, kto Cie zyczliwie upomni ;) A jesli ktos jest nieprzystosowany do zycia w spoleczenstwie, to niech jedzie mieszkac w pustelni i tam slucha sobie swojej muzyki jak glosno chce ;)

Gość gość
Metalówo - ze wsią nie chodzi o pochodzenie a o stereotypową mentalność. A z muzyką - ja tam uważam, że o gustach się nie dyskutuje ale również nie powinno się swoich preferencji narzucać - choćby słuchając za głośno w miejscu publicznym.

Gość gość
Co myslimy? Ze jestes niezdyscyplinowanym elementem uciazliwym spolecznie.

Gość gość
Ja bym se pomyslal ze dzieciak chce nosic aparat sluchowy w wieku 25 lat iae glupia jest:-)

Gość gość
Coś między Mozartem a Lisztem a wieśniactwo to stan umysłu nie miejsce zameldowania . Nota bene rocka też słucham czasami.

Gość gość
To ja - od gustów ;) Nie ja pisałam o metalu jako o pseudomuzyce ;) Jest kilka kawałków, które uwielbiam ;)

Gość gość
nie wiem co mysla i mnie to nie obchodzi 💤

Gość gość
Autorko, wyobraz sobie, ze jedziesz autobusem, nie sluchasz swojej muzyki, bo bateria padla, a obok siedzi ruda laska, czyta ksiazke, a z jej sluchawek wyraznie slyszysz disco polo. Musisz tak jechac 20min, nie mozesz sie przesiasc, bo tlok. Co myslisz?

"Coś między Mozartem a Lisztem a wieśniactwo to stan umysłu nie miejsce zameldowania" no wow słuchasz muzyki klasycznej, ale jesteś elitarny wow. Tak elitarny że metal - ambitną muzyke wymagajacą od muzyków dużych umiejętności i niełatwą w odbiorze, porównywalną z jazzem nazywasz pseudomuzyką i siarą.

w autobusach często musze wdychac papierosowy smród starych dziadów, c*****e dzwonki na komórkach, głupie rozmowy, płaczące dzieciaki itd. wiec disco polo ze słuchawek nie byłoby tam największym problemem. co innego jakby ktoś je chamsko puścił z komórki a nie słuchał sobie na słuchawkach.

Gość gość
Nie jestem elitarny , po prostu mam inny gust i dla mnie to pseudo muzyka , Tego będę się trzymał . To o siarze to nie ja

"Babę ze wsi zabierzesz ale wsi z baby kijem nie wygonisz. Kulfa seiczento i pseudo muzyka . Siara jak 150 " Kto to napisał wyżej??? Przyznać sie i odpowiedzieć. na moje pytania. A nie jak tchórz zwyzywac i uciekać. zresza sejczento to fajne auto, może nie dla snobów dla których najwazniejsza w samochodzie nie jest użytecznosc ale srestiż.

Gość gość
Scisz muzyke, bo na mozg szkodzi, sadzac po tematach, ktore zakladasz.