Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metalówaa1994zbanowana

Ciekawe co se ludzie myślą gdy widza mnie w autobusie

Polecane posty

Gość gość
Ja bo co? Szczyt siary jak jedzie seiczento i aż się rozpada od jakiegoś metalowego jazgotu . Ach nie, ono się w klimat wczuwa .

Gość gość
Stonsi wystarczą , skromny jestem.

Gość gość
Nie widzicie, że to prowokatorka? Przecież laska ani jednego normalnego tematu nie założyła. @21:06 A Franka Zappę też lubisz?

Gość gość
"w autobusach często musze wdychac papierosowy smród starych dziadów, c*****e dzwonki na komórkach, głupie rozmowy, płaczące dzieciaki itd. " Haha, to pojechałaś:D Wdychasz smród, dzwonki, rozmowy i dzieci? Dawno mnie tak nie rozbawiłaś, pisać się naucz, albo faktycznie zacznij czytać te książki, a nie tylko je w ręku trzymasz, bo prostego zdania sformułować nie umiesz. Ona na zajęcia ma byc przygotowana, jak dzieci wdycha po autobusach, nie mogę, no:)

Gość gość
a co?

wiadomo o co chodzi w tej wypowiedzi. Może by tak przyczepić sie treści a nie do mało istotnego błędu gramatycznego? :* ksiązki faktycznie czytam, za "Boże Igrzysko" Normana Daviesa sie wziełam ostatnio.

Gość Szitaka28
Niby czytam ten wątek, ale jakoś nic do mnie nie trafia, poza wizją rudej, która czyta książkę historyczną i słucha oddechu demona. Bez sensu jest takie czytanie przy tego typu muzyce, ale nie robisz tego wszakże ku zdobyciu wiedzy, a po to by łechtać moje zmysły. Sugestię, że jest inaczej uznam za nieprzyzwoitą prowokację.

Bożego igrzyska nie czytam w autobusach słuchając metalu, czytam to w nocy do poduszki, a powiedziałam o tej książce bo ktoś zarzucił mi nieczytanie książek, nie ma ona w związku z sytuacja z pierwszego postu.

Gość gość
Metalowa, idź weź granat albo dwa i rozerwij się troszkę, a nie zaśmiecaj forum swoimi durnymi wątkami, bo nudna już się robisz.

Gość Szitaka28
No i zaczynają się wymówki. Jakże typowe. Na szczęście przewidziałem to w porę i jak wspomniałem, nie dam się wyprowadzić na manowce. Przejrzałem Cię. Wiem po co to robisz. I wiem po co Stwórca Cię stworzył. Aby mnie inspirować. Nie przekonają mnie żadne wymówki. Musiałabyś się wznieść na wyżyny, Himalaje konfabulacji i dodać do tego narracyjną orgię zniewalającej wyrafinowaniem uczty estetycznej i intelektualnej, abym - zaznaczam wyraźnie - rozważył, być może, jakiekolwiek prawdopodobieństwo tego, że Twoje zdanie w tej sprawie może być jakkolwiek bliższe prawdy niż moja interpretacja. Nie wysilaj się, maleńka. Jestem uważny i przenikliwy.