Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile godzin na dobę śpią wasze niemowlaki

Polecane posty

Gość gość

córka ma 7 miesięcy i wydaje mi sie, że mało spi. W ciągu dnia ma 3 drzemki ktore razem trwaja max 3 godziny, a w nocy śpi 8, 5 godz. Co razem daje niecałe 12 godzin. Wydaje mi się, że to mało

Gość gość
to moj ma 6 msc i spi jeszcze mnie, w dzien to albo 2 x po 30min albo raz cala godzinke a wnocy od 20 do 6 rano w tym ma kilka pobudek np, na smoczka

Gość gość
Moje dziecko ma 5 miesięcy śpi 10godzin czasem 11

Gość gość
aha czyli moja córcia spi normalnie, a myślałam że mało hehe. Dodam, że od 3 miesięcy nie budzi się w nocy. Wcześniej budziła sie 1 raz na mleko

Gość zosiasamosia25
moj ma 11 mc i śpi w nocy 10h z budzi się raz na jedzenie, w dzien ma dwie drzemki z czego max śpi 3h

Gość gość
ona ma 7 miesięcy a nie 7 tygodni,etraz dzremki bedą coraz krótsze,mój w dzień sypiał 1,5 godziny i tylko tyle,potem w nocy

Gość gość
autorka - wiem, że drzemki w dzien będa krótsze ale wydawało mi sie, że w nocy spi krótko. Zasypia chwile przed 23 i budzi sie punktualnie o 7:17 :)

Gość gość
moja prawie czteromiesieczna spi od 19 do 6 rano z karmieniem kolo 12 w nocy a w dzien trzy drzemki po 40-50 min

Gość gość
Moja zasypia około 20 śpi do około 8 w tym dwie pobudki na mleczko. Później przed południem drzemka około 50min, za to na spacerze potrafi przespać 2,5-3 h, a później koło 16 znów drzemka koło godziny.

Gość gość
A ja myslalam ze moj maluch malo spi. Ma 6 miesiecy i spi od 19:15 do 6-7 z jedna lub dwiem pobudkami na jedzenie. W dzien 3 drzemki po pol godziny plus 1-1,5h na spacerze. W sumie wychodzi okolo 14-15h na dobe. I czemu ja narzekam? :-P

Gość gość
Mój ma 9 miesięcy. W dzień śpi 2x po ok 1h. W nocy 8-9h.