Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malazablakanaa

pękające naczynka

Polecane posty

Gość malazablakanaa

Mam mega problem. Urodziłam się ze skazą na udzie. Mała czerwona plamka. Mama chodziła ze mną do dermatologa. On zapisywał sterydy, które nie pomagały, a wręcz zaszkodziły. W okresie dojrzewania wszystko się poszerzyło. Teraz mam czerwone plamy, wyglądają jak wysypka, od samej pachwiny do kostki. To straszne, wstydzę się założyć strój kąpielowy, nie mogę nosić krótki spodenek, spódniczek. Byłam u wielu dermatologów, którzy uparcie twierdzą, że to cera naczynkowa, pękające naczynka. Maści, a nawet skusiłam się na zabieg laserowy. Nic. Kosmetyczka stwierdziła, ze w życiu czegoś takiego nie widziała, pytała, czy miałam jakiś wypadek. Stwierdziła, że to rozstępy, a w nich popękana naczynia. Nic nie pomaga, jestem bezsilna, lekarze nie pomagają, sami nie są pewni, a namawiają tylko na bardzo kosztowne zabiegi laserowe. Najśmieszniejsze jest to,że to wcale nie wygląda, jak popękane naczynka, wpisując w necie to hasło, wyskakują typowe pajączki, moja skaza zupełnie tego nie przypomina. Najgorzej jest latem, kiedy tylko skóra ma styczność ze słońcem pojawia te rzekome pajączki zaogniają się, wyglądają jak jakaś poważna wysypka. Nie wiem co robić...

Gość malazablakanaa
Proszę pomóżcie!

Gość malazablakanaa
Czy ktoś poradzi?

Gość gość
dziewczyno z tym to raczej do specjalisty a nie na kaffee do samozwanczych doradców

Gość malazablakanaa
Tyle, ze specjalisci nie pomagaja! To co robic?