Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mozna bic maleńskie dziecko albo zabic noworodka

Polecane posty

Gość gość

jak słysze w tv że jakaś matka zabiła noworodka i w dodatku, że oczywiście nikt z rodziny i sasiadów nie wiedział, że była w ciazy to szlag mnie trafia i nie wiem co jeszcze. Co za ludzie...nie wiedzieli, że w ciazy była! Moja kolezanka nie może zajść w ciążę, staraja się od 6 lat. Gdyby miała mozliwość adoptowac takiego nowoordka to chyba by na kolanach do Częstochowy szła. I jak widze w tv, że jakis gnój pobił maleńkie dziecko np. kilkumiesięczne i top dziekco było regularnie bite to patrze na moja córeczkę i myślę jak tak można? jakim draniem trzeba być aby zrobic coś takiego? Albo te durne wychowawczynie w żłobku które źle traktowały dzieci. do czego dąży ten świat? Gdyby ktos skrzywdził moje dziecko to nie ręcze za siebie.

Gość gość
a jak ktoś robi aborcję to tak samo morduje dziecko a wtedy prawie nikt nie pisze " jak można mordować takie maleństwo w brzuchu " - tak więc jak ktoś oburza się gdy słyszy, że zamordowano już narodzone dziecko ale nie przejmuje się aborcją to do niego pasuje tylko 1 słowo: OBŁUDA

Gość gość
ja za aborcją tez nie jestem! - to napisałam ja autorka

Gość gość
Autorko ja tez nie wiem jak tak mozna, nie moge tego pojac. Jak slysze o czyms takim to tez patrze na moją kruszynke i nie wiem jakim bydleciem trzeba byc. Np taka Wasniewska... . moja coreczka ma teraz pol roku , jest taka kochana az brkauje slow, zagaduje nas po swojemu, cieszy sie nasz widok, wyciga raczki, przekrzykuje sie ze mna :), jest cudowna. a ta małpa wasniewska rzucila takim dzieckiem o podloge a potem zadusiła..... nie moge sobie tego wyobrazic jaką bestią trzeba byc, jaką miec chora, spapraną psychikę......i za aborcją tez nie jestem.

Gość gość
za dużo zła jest na tym świecie :/ ja czytałam o jednej takiej co do lasu poszła urodziła i zostawiła swoje maleństwo jak żyło w lesie, w sumie dwoje po dwa razy tak zrobiła, zostawiła biedne małe dzieci na pastwe losu i dzikich zwierząt.... mi to się płakać chce jak czytam takie rzeczy i też nie rozumiem i nie pojmuje, mam córeczkę 2 latka i synka miesiąc ma i nie wyobrażam sobie jak można krzywdzić własne dzieci :(

Gość gość77
Tak sobie myśle że niema cholera sprawiedliwości na tym pięknym ale jednoczeście zafajdanym świecie.Ja jestem mamą zastępczą z dziesięcioletnim stażem starania się bezskutecznie o biologiczne dziecko.Chłopczyka którym sie opiekujemy matka chciała otruć są na to dowody i dlatego trafił do nas a na sprawie w sądzie nie umiała podać daty narodzin ...Krew sie gotuje w żyłach.To są superrodzice.

Ja sama osobiście widzę ,ze jest duże przyzwolenie społeczeństwa na złe traktowanie dzieci i ordynarny stosunek wobec nich. Nie pisze, że każdy bagatelizuje naganne czyny wobec dziecka ,ale multum osób w tym kraju często usprawiedliwia rodzica ,ktory ewidentnie przeholował

Gość gość
tu na kafe znajdziesz takie, co biją dzieci. dla mnie nie ma różnicy czy to noworodek czy 2 latek. nie umiałabym skrzywdzić :/

Gość gość
kto się tutaj do bicia przyznaje? jakie niki?

Gość wifigdańsk
zgadzam się autorko

Gość gooo
np allium chwali sobie bicie swoich dzieci.

Gość gość
myszsza tez, teraz pisze jako ogryzek i zali się dzieci