Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malwinka0907

podanie do mopsu

Polecane posty

witam serdecznie jestem tu nowa.Mam 25 lat bez robotna mieszkam z rodzicami ale utrzymuje sie z prac dorywczych ,(tak zwane na czarno),chciała bym napisać dopadnie do mopsu o pomoc finansową tylko nie wiem jak pomozecie mi?.U nas w domu nie ma alkoholu , zadnej patologii.zarabia tylko tata i mama,ale powiedzieli ze juz mnie nie beda utrzymywali,rozworze wysyłam podania o prace ale bez efektów,prosze o pomoc w swormułowani zdan o podanie ...tylko potraktujcie ta sprawe powaznie

Gość gość
prosze o finansowe wsparcie inaczej sie powiesze ps mam zaparcie i jezdze na jednej narcie, ta narte mam na majtasach i chodze na golasa

Gość gość
A skąd jesteś,kazdy region ma inaczej z tym w Mops

Gość gość
Nic nie dostaniesz, bo jesteś z nimi we wspólnym gospodarstwie domowym. Kryterium dochodowe w mops to obecnie coś koło 456 zł na osobę. Więc jeśli twoi rodzice zarabiają łącznie powyżej 1370zł to nic nie dostaniesz.

Gość gość
wez sie do roboty a nie na matke albo mops liczysz k***a co za nieroby

Gość gość
Musisz poszukać pracy,rozłożą wam dochód na 3 osoby bo mieszkając z rodzicami razem prowadzicie gospodarstwo domowe niestety :(

ale sa tu pyskate ryje smierdzace naprawde was zycie nie doswiadczyło?na was tylko mezowie robia a potem sie panoszycie przed sasiadami ale uwazajcie bo was tez zycie moze doswiadczyc....ja nie jednej roboty jestem nauczona nie jedno umiem nie to co nie ktore dzwoinia do mamusi jak to zrobic jak to wstyd nie robem sama jestes czy sam wisi mi to kim jesteś ....nie sztuka miec meza ktory zarabia na twoje widzi mi sie ...masz nie wypazonego ryjeczka mąndralo społeczna

dziekuje ze sa takie tu osoby z ktorymi mozna narmalnie pogadac udziela dobrych rad a nie na samo dziendobry cie od razu odrzuca albo wyzwia dziekuje wam za mile słowa Aniołki

Gość gość
Wiadomo,że jest ciężko,możesz napisac o dodatek docelowy zasiłek,albo typowo na żywność (kartki) przyznają jak wam dochód nie przekroczy spróbuj to nic nie kosztuje a może się uda :)

Gość gość
do roboty a nie pod mops szlochac nieroby pierdzielone rzygać mi się chce jak na tych pod mopsem patrze, bo pracuje w tym samym budynku co mops tylko z dala od mopsiarzy uciekam by się czymś nie zarazić i nie dla mnie ta grupa społeczna

Gość rzeczywistość jest do bani
nie ma patologii nie ma kasy z mopsu- tak to działa niestety.

Gość gość
dokładnie, mops jest tylko dla patologii jak chdcesz kase z mops to wypriwadź sie z domu i zostań alkoholiczka. wtedy na 100% dostaniesz kasę.

Gość gość
,,nie ma patologii nie ma kasy z mopsu- tak to działa niestety." Znalazłam się w zeszłym roku w trudnej sytuacji życiowej. Mój dochód na osobę w rodzinie akurat wynosił 60zł na os. Mops mi nie pomógł w żaden sposób mimo,iż mam troje dzieci . Usłyszałam,że NIE WIDNIEJĘ W ICH SYSTEMIE. Aby widnieć musiałam z US przedstawić Pit za 2012 r , a ten był za wysoki i spełniać kryterium np alkoholizm w rodzinie. Z własnego więc doświadczenia wiem,że Mops nie pomaga ludziom,którzy czasowo znajdują się w trudnej sytuacji. Pomaga tym, którzy od lat figurują w ich bazie danych.