Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpme1111

pomocy

Polecane posty

Gość helpme1111

Cześć, mam pewien problem. Mam dopiero 18 lat, miałam dość długo chłopaka, ale nam nie wyszło, dużo razy próbowalismy, ale nic z tego. Teraz po nim nie mogę sobie nikogo znaleźć, mam już przyzwyczajenia z nim związane i wydaje mi się, że już z nikim nie będę potrafiła być. Jestem przez to samotna, nawet noe wierzę w to, że kiedyś będę szczęśliwa z kimś innym.. pomocy.

Gość gość
Zajmij sie czymkolwiek by jak przyjdzie ten właściwy czas byś cos potrafila oprócz marzeń.Czas przeznaczony teraz na inne osiągnięcia pozwoli Tobie na spojrzenie z dystansem na nowy wybór partnera. Chyba, ze aż tak mocno jesteś słaba że nie potrafisz liczyć kosztów zycia. Kolega kiedyś powiedział, że osoby ograniczone w jakis sposób są też potrzebne, głównie hipermarketom

Gość gość
zaprawdę nikt nie powiedziałby tego trafniej niż gość powyżej.

Znajdziesz tego jedynego... Ja tez bylam w takiej sytuacji, świata nie widziałam poza swoim pierwszym facetem. A potem był kolejny i kolejny. I uwierz, że wielka milosc nie pojawia się w zyciu tylko raz. glowa do gory :)

Gość helpme1111
Jestem już bardzo słaba przez to wszystko, jedyne co mnie pociesza, to nadzieja, ze poznam kogoś na studiach, chciałabym znów poczuć się szczęśliwa. Mamba727, mam nadzieję, że u mnie będzie tak samo, jal u Ciebie :)